Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata Perakia
4-3-33 Tactiek 1st
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 27.2
formidabel Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Iordãnescu geeft een hoge lob. Kribalis kan de bal niet met de borst controleren. Koltsidas is nu in balbezit. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lepicheo met een sublieme pass. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Koltsidas ... Strafschop! Koltsidas krijgt een gele kaart. Skarbø is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Iordãnescu speelt de bal door. Klungelig pakt Dec de bal. Katsiaros is nu in balbezit. Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec draait met de bal, schiet en ... Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Zeki is nu in balbezit. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sukarevičius passt de bal met de wreef. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu met een sublieme pass. Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Gallen geeft een lange en hoge pass. Koltsidas is nu in balbezit. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Sukarevičius kopt de bal weg. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 1:0

15e minuut.
Kokkalis rent richting de bal. Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mikedis speelt de bal door. Cammilli probeert de bal met de borst te controleren. Cammilli met een sublieme pass. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 2:0

22e minuut.
Koltsidas kopt de bal weg. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Zeki kan de bal niet met de borst controleren. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 3:0

24e minuut.
Dalaras geeft een lange en hoge pass. Lepicheo kopt de bal weg. Iordãnescu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Skarbø de bal onder controle te krijgen. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koltsidas met een harde bal richting middenveld. Cammilli probeert naar een medespeler te passen. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø passt de bal met de wreef. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 4:0

27e minuut.
Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø passt de bal met de wreef. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cammilli met een sublieme pass. Dec rent richting de bal. Dec passt de bal met de wreef. Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cammilli geeft de bal voor. Zeki kopt de bal weg. Klungelig pakt Koltsidas de bal. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 5:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iordãnescu met de inworp. Skarbø rent richting de bal. Skarbø passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Diomataris heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu speelt de bal door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 6:0

42e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 7:0

44e minuut.
Klungelig pakt Maladenis de bal. Iordãnescu kopt de bal weg. Daar is Koltsidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 29%, Perakia 71%.
akrata - Perakia 7:0

47e minuut.
Lepicheo geeft de bal voor. Daar is Kokkalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec is nu in balbezit. Dec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kribalis de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Cammilli heeft problemen om de bal te vangen. Kammenos rent richting de bal. Cammilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cammilli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cammilli met een sublieme pass. Sukarevičius is nu in balbezit. Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Mikedis bokst de bal weg. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis geeft de bal voor. Cammilli kopt de bal weg. Klungelig pakt Dec de bal. Dec geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 8:0

55e minuut.
Kammenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec onderschept slim de pass. Dec geeft een lange en hoge pass. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 9:0

56e minuut.
Dalaras is nu in balbezit. Cammilli verovert de bal door een tackle van achteren. Cammilli passt de bal in één keer door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 10:0

59e minuut.
Dec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koltsidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec is nu in balbezit. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 11:0

63e minuut.
Lepicheo heeft problemen om de bal te vangen. Lepicheo geeft een lange en hoge pass. Koltsidas rent richting de bal. Zeki onderschept slim de pass. Zeki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Gallen kopt de bal weg. Leonardos heeft problemen om de bal te vangen. Cammilli speelt de bal door. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 12:0

66e minuut.
Cammilli is nu in balbezit. Cammilli geeft de bal voor. Klungelig pakt Zeki de bal. Zeki schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Lepicheo geeft een hoge lob. Kribalis probeert de bal met de borst te controleren. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ... Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 13:0

71e minuut.
Cammilli geeft de bal voor. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gallen geeft de bal voor. Skarbø kopt de bal weg. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Katsiaros de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 14:0

75e minuut.
Cammilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammilli met een sublieme pass. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu speelt de bal door. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Koltsidas is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Zeki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zeki controleert de bal met de borst. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 15:0

85e minuut.
Maladenis rent richting de bal. Maladenis probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu speelt de bal door. Dec heeft problemen om de bal te vangen. Dec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gallen kopt de bal weg. Cammilli geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Skarbø geeft een lange en hoge pass. Katsiaros is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Perakia 16:0

90e minuut.
Cammilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dec kan de bal niet met de borst controleren. Dec met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 18%, Perakia 82%.
akrata - Perakia 16:0