Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ OLYMPOS
normal 541 Tactiek PIGASOS
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Billy is nu in balbezit. Billy passt de bal zonder na te denken. Ispas rent richting de bal. Żymirski onderschept slim de pass. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Chiran probeert naar een medespeler te passen. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Sjøvold probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wielgo passt de bal in één keer door. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski passt de bal met de wreef. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Żymirski schiet op doel. Chiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smółko rent richting de bal. Smółko geeft de bal voor. Żymirski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Sjøvold met een harde bal richting middenveld. Marques kopt de bal weg. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ispas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wielgo schiet op doel. Baszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smółko rent richting de bal. Smółko geeft de bal voor. Żymirski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Torres met een sublieme pass. Arnoldsen rent richting de bal. Arnoldsen geeft een lange en hoge pass. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. Sjøvold bokst de bal weg.

31e minuut.
Zawadziłło met een sublieme pass. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Snijders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snijders krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Marques passt de bal met de wreef. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski passt de bal zonder na te denken. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy passt de bal in één keer door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 57%, OLYMPOS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - OLYMPOS 0:0

46e minuut.
Radan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zawadziłło neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Ispas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - OLYMPOS 0:1

65e minuut.
Inworp. Salgado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Billy speelt de bal door. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Albán verovert de bal door een tackle van achteren. Albán geeft een hoge lob. Wielgo kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sacco Agostini begaat een overtreding. Smółko raakt geblesseerd tijdens het duel. Smółko met een snel genomen vrije trap. Salgado springt en kopt de bal. Sjøvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - OLYMPOS 0:2

80e minuut.
Parov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bánki probeert de bal met de borst te controleren. Bánki met een sublieme pass. Klungelig pakt Wlisłocki de bal. Wlisłocki schiet op doel. Cadima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - OLYMPOS 1:2

85e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko speelt de bal door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Ispas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 33%, OLYMPOS 67%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - OLYMPOS 1:2