Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA obrien
stroukis Tactiek 4-1-3-2
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 25.4
solid Schieten unsatisfactory
good Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Roşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bergl de bal. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 1:0

4e minuut.
Kostúrko passt de bal met de wreef. Leal met een sublieme pass. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

9e minuut.
Inworp. Kostúrko met een snelle inworp. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Karniszowaty is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een hoge lob. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 2:0

13e minuut.
Dařílek geeft een lange en hoge pass. Bergl probeert de bal aan de voet te houden. Giotis is nu in balbezit. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dařílek onderschept slim de pass. Baltă begaat een overtreding. Dařílek raakt geblesseerd tijdens het duel. Nusko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leal kopt de bal weg. Giotis heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 3:0

18e minuut.
Giotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leal met een snelle inworp. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Sadlok speelt de bal door. Abromeit kopt de bal weg. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sadlok trapt de bal weg van het doel. Leal kopt de bal weg. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 4:0

32e minuut.
Karniszowaty geeft de bal voor. Daar is Giotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 5:0

35e minuut.
Voutsinas geeft een hoge lob. Inworp. Leal met de inworp. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abromeit is nu in balbezit. Abromeit geeft een hoge lob. Daar is Sobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty schiet op doel. Sadlok bokst de bal weg.

43e minuut.
Kaviedes passt de bal in één keer door. Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Przyziółkiewicz komt het veld opgelopen. Kotuniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 38%, obrien 62%.
ANDRITSAINA - obrien 5:0

48e minuut.
Dařílek passt de bal in één keer door. Giotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty schiet op doel. Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 6:0

55e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Duy Quang onderschept slim de pass. Duy Quang passt de bal met de wreef. Louzao rent richting de bal. Louzao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sadlok speelt de bal door. Klungelig pakt Nusko de bal. Nusko geeft een lange en hoge pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dianovský rent richting de bal. Leal onderschept slim de pass. Voutsinas rent richting de bal. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal schiet op doel. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 7:0

63e minuut.
Abromeit rent richting de bal. Abromeit passt de bal met de wreef. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 8:0

67e minuut.
Przyziółkiewicz rent richting de bal. Dařílek onderschept slim de pass. Kotuniak rent richting de bal. Dařílek verovert de bal door een tackle van achteren. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Leal rent richting de bal. Giotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Sadlok bokst de bal weg. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 9:0

73e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft de bal voor. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 10:0

79e minuut.
Kotuniak geeft de bal voor. Inworp. Kostúrko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Nusko geeft een hoge lob. Kotuniak heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty schiet op doel. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ilca rent richting de bal. Ilca geeft een hoge lob. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kotuniak heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Sadlok bokst de bal weg. Paal! Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - obrien 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 23%, obrien 77%.
ANDRITSAINA - obrien 11:0