Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata Axilleas Lamias
4-3-33 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
60 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 22.8
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Sym kopt de bal weg. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu met een sublieme pass. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Skarbø is nu in balbezit. Daar is Skarbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarbø passt de bal in één keer door. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund bokst de bal weg. Klungelig pakt Skarbø de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito speelt de bal door. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 1:0

6e minuut.
Kapril speelt de bal door. Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brito met een sublieme pass. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 2:0

13e minuut.
Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu geeft de bal voor. Diklan probeert de bal met de borst te controleren. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukarevičius heeft problemen om de bal te vangen. Sukarevičius geeft een hoge lob. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Nørlund bokst de bal weg. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 3:0

16e minuut.
Kapril met een sublieme pass. Skarbø rent richting de bal. Skarbø passt de bal met de wreef. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nørlund trapt de bal weg. Sukarevičius met een sublieme pass. Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 4:0

20e minuut.
Zeki passt de bal zonder na te denken. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø passt de bal in één keer door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Diklan trapt de bal weg. Sukarevičius kopt de bal weg. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bountouris rent richting de bal. Sukarevičius is nu in balbezit. Sukarevičius passt de bal in één keer door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 5:0

25e minuut.
Daar is Sukarevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukarevičius geeft een hoge lob. Diklan kopt de bal weg. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brito geeft de bal voor. Skarbø kopt de bal weg. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 6:0

29e minuut.
Doeltrap. Nørlund trapt de bal weg. Brito kopt de bal weg. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kapril raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopitsis komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ignasz schiet op doel. Perinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kljajić probeert naar een medespeler te passen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Brito kopt de bal weg. Zeki kan de bal niet met de borst controleren. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 7:0

39e minuut.
Sukarevičius geeft een hoge lob. Zeki kopt de bal weg. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 8:0

44e minuut.
Skarbø is nu in balbezit. Skarbø passt de bal in één keer door. Daar is Donocik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 14%, Axilleas Lamias 86%.
akrata - Axilleas Lamias 8:0

47e minuut.
Diklan geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarevičius onderschept slim de pass. Sukarevičius speelt de bal door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nørlund trapt de bal weg van het doel. Iordãnescu kopt de bal weg. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Nørlund bokst de bal weg. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 9:0

53e minuut.
Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Skarbø is nu in balbezit. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 10:0

54e minuut.
Kopitsis is nu in balbezit. Kopitsis passt de bal met de wreef. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft de bal voor. Zeki maakt een snoekduik en kopt de bal. Nørlund bokst de bal weg.

56e minuut.
Sukarevičius onderschept slim de pass. Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 11:0

60e minuut.
Brito speelt de bal door. Dec heeft problemen om de bal te vangen. Dec schiet op doel. Skarbø rent richting de bal. Skarbø draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Brito passt de bal in één keer door. Raineri speelt de bal door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 12:0

66e minuut.
Zeki rent richting de bal. Zeki passt de bal met de wreef. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Skarbø geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sukarevičius rent richting de bal. Sukarevičius passt de bal in één keer door. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... Diklan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Kopitsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukarevičius met een sublieme pass. Saganowski heeft problemen om de bal te vangen. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Zeki met een sublieme pass. Klungelig pakt Skarbø de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zeki onderschept slim de pass. Zeki probeert naar een medespeler te passen. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 13:0

75e minuut.
Zeki geeft een hoge lob. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Skarbø is nu in balbezit. Skarbø passt de bal in één keer door. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 14:0

79e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen passt de bal met de wreef. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nørlund speelt de bal door. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Brito met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tucki de bal. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 15:0

82e minuut.
Klungelig pakt Kljajić de bal. Kljajić passt de bal in één keer door. Brito is nu in balbezit. Brito geeft een hoge lob. Skarbø maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sukarevičius onderschept slim de pass. Sukarevičius geeft de bal voor. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu speelt de bal door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Axilleas Lamias 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 15%, Axilleas Lamias 85%.
akrata - Axilleas Lamias 16:0