Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias akrata
Normal Tactiek 4-3-33
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Daar is Kapril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec rent richting de bal. Dec heeft problemen om de bal te vangen. Dec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Sym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skarbø zal de hoekschop nemen. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Tucki rent richting de bal. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:1

9e minuut.
Daar is Sym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal zonder na te denken. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Brito de bal. Brito probeert naar een medespeler te passen. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:2

13e minuut.
Brito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cammilli komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cammilli met een snelle inworp. Dec is nu in balbezit. Dec speelt de bal door. Klungelig pakt Zeki de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Tucki onderschept slim de pass. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:3

21e minuut.
Cammilli onderschept slim de pass. Cammilli passt de bal zonder na te denken. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:4

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammilli met een snelle inworp. Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec onderschept slim de pass. Dec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Saganowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iordãnescu met de inworp. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel. Nørlund bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:5

30e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:6

33e minuut.
Lepicheo geeft een hoge lob. Skarbø is nu in balbezit. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:7

35e minuut.
Zeki rent richting de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec passt de bal in één keer door. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Diklan geeft de bal voor. Inworp. Iordãnescu met de inworp. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Sym de bal. Sukarevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarevičius geeft een lange en hoge pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:8

45e minuut.
Sym rent richting de bal. Sukarevičius rent richting de bal. Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 89%, akrata 11%.
Axilleas Lamias - akrata 0:9

46e minuut.
Gallen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skarbø de bal. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec geeft een lange en hoge pass. Diklan controleert de bal met de borst. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:10

55e minuut.
Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu met een sublieme pass. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:11

58e minuut.
Sukarevičius kopt de bal weg. Daar is Iordãnescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Donocik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cammilli met een snelle inworp. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Diklan met een harde bal richting middenveld. Iordãnescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Skarbø de bal. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Iordãnescu met een snelle inworp. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø geeft een hoge lob. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Iordãnescu de bal. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Cammilli probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Donocik rent richting de bal. Cammilli verovert de bal door een tackle van achteren. Cammilli geeft een hoge lob. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki schiet op doel. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:12

74e minuut.
Cammilli speelt de bal door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Skarbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:13

75e minuut.
Bountouris probeert naar een medespeler te passen. Sym speelt de bal door. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Diklan probeert de bal aan de voet te houden. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - akrata 0:14

79e minuut.
Bountouris passt de bal in één keer door. Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo geeft een lange en hoge pass. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dec neemt de hoekschop. Daar is Skarbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarbø met een sublieme pass. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nørlund speelt de bal door. Iordãnescu kopt de bal weg. Daar is Skarbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 90%, akrata 10%.
Axilleas Lamias - akrata 0:14