Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΣΠΑΡΤΗ FC Perakia
433 Tactiek 1st
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 26.8
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Romaniewicz speelt de bal door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koltsidas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chalkias probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz is nu in balbezit. Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 1:0

18e minuut.
Ximenez geeft de bal voor. Romaniewicz kopt de bal weg. Antas heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz schiet op doel. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mettovaara passt de bal zonder na te denken. Romaniewicz rent richting de bal. Koltsidas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaniewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romaniewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mettovaara probeert de bal aan de voet te houden. Mettovaara met een sublieme pass. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez geeft een hoge lob. Antas springt en kopt de bal. Mikedis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Chalkias probeert naar een medespeler te passen. Antas is nu in balbezit. Antas passt de bal in één keer door. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gatsis onderschept slim de pass. Gatsis geeft een lange en hoge pass. Čuba kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Diomataris rent richting de bal. Čuba onderschept slim de pass. Čuba geeft een hoge lob. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maladenis heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft een hoge lob. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 2:0

42e minuut.
Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antas de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 20%, Perakia 80%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 2:0

49e minuut.
Čuba met een sublieme pass. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft de bal voor. Ximenez is nu in balbezit. Ximenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 3:0

51e minuut.
Nersesyan kopt de bal weg. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Romaniewicz de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kribalis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mettovaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Koltsidas met een harde bal richting middenveld. Grădescu met een sublieme pass. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz passt de bal in één keer door. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 4:0

61e minuut.
Chalkias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antas de bal. Gatsis is nu in balbezit. Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Antas draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal met de wreef. Koltsidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas onderschept slim de pass. Antas haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg. Romaniewicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek passt de bal zonder na te denken. Čuba probeert naar een medespeler te passen. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 5:0

69e minuut.
Ximenez passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romaniewicz de bal. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kribalis controleert de bal met de borst. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu speelt de bal door. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba geeft een lange en hoge pass. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Čuba verovert de bal door een tackle van achteren. Čuba met een sublieme pass. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz geeft de bal voor. Mettovaara geeft een hoge lob. Mikedis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kribalis is nu in balbezit. Antas onderschept slim de pass. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 6:0

83e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara geeft een hoge lob. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gatsis geeft een hoge lob. Diomataris kopt de bal weg. Klungelig pakt Maladenis de bal. Čuba geeft de bal voor. Antas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mettovaara kopt de bal weg. Daar is Ximenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatsis is nu in balbezit. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Diomataris controleert de bal met de borst. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz met een sublieme pass. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 19%, Perakia 81%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Perakia 6:0