Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia ΣΠΑΡΤΗ FC
1st Tactiek 433
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 57
poor Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Koltsidas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mettovaara met de inworp. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal in één keer door. Čuba speelt de bal door. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fronczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Mettovaara de bal. Fronczewski geeft een hoge lob. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Antas rent richting de bal. Antas passt de bal zonder na te denken. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

13e minuut.
Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski met een sublieme pass. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas is nu in balbezit. Antas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koltsidas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Mikedis speelt de bal door. Mettovaara kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Koltsidas heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mettovaara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

19e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft de bal voor. Čuba rent richting de bal. Čuba draait met de bal, schiet en ... Diomataris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Čuba verovert de bal door een tackle van achteren. Čuba probeert naar een medespeler te passen. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:3

26e minuut.
Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Leonardos de bal onder controle te krijgen. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fronczewski heeft problemen om de bal te vangen. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:4

29e minuut.
Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz geeft een lange en hoge pass. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:5

30e minuut.
Antas onderschept slim de pass. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:6

37e minuut.
Romaniewicz geeft de bal voor. Kokkalis controleert de bal met de borst. Mettovaara geeft de bal voor. Antas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:7

39e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Fronczewski speelt de bal door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marujo probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski kopt de bal weg. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kribalis de bal onder controle te krijgen. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mikedis probeert naar een medespeler te passen. Tardif kopt de bal weg. Čuba is nu in balbezit. Čuba geeft een lange en hoge pass. Antas springt en kopt de bal. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mikedis probeert naar een medespeler te passen. Čuba rent richting de bal. Čuba met een sublieme pass. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski schiet op doel. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 81%, ΣΠΑΡΤΗ FC 19%.
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:8

46e minuut.
Antas rent richting de bal. Antas passt de bal zonder na te denken. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz geeft een hoge lob. Fronczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Mikedis bokst de bal weg.

47e minuut.
Mettovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettovaara geeft de bal voor. Klungelig pakt Kribalis de bal. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Antas de bal. Antas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:9

50e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Antas rent richting de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:10

51e minuut.
Tardif heeft problemen om de bal te vangen. Tardif geeft een lange en hoge pass. Daar is Koltsidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:11

52e minuut.
Leonardos geeft een hoge lob. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammenos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kammenos krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Romaniewicz rent richting de bal. Katsiaros onderschept slim de pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fronczewski heeft problemen om de bal te vangen. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg.

59e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ... Mikedis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:12

60e minuut.
Romaniewicz speelt de bal door. Daar is Čuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuba geeft een hoge lob. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:13

62e minuut.
Čuba verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Koltsidas ... Strafschop! Romaniewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Romaniewicz kan niet meer verder spelen. Mattiuzzo komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Antas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:14

64e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas krijgt zijn hoofd ertegen. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:15

67e minuut.
Dalaras speelt de bal door. Kokkalis is nu in balbezit. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:16

71e minuut.
Mattiuzzo onderschept slim de pass. Mattiuzzo geeft een lange en hoge pass. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara probeert naar een medespeler te passen. Mattiuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiuzzo geeft een lange en hoge pass. Antas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Katsiaros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Fronczewski speelt de bal door. Antas rent richting de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tardif passt de bal in één keer door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba met een sublieme pass. Antas rent richting de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:17

81e minuut.
Grădescu passt de bal met de wreef. Tardif rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maladenis. Maladenis krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek passt de bal zonder na te denken. Mettovaara heeft problemen om de bal te vangen. Mettovaara geeft de bal voor. Antas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:18

88e minuut.
Kribalis is nu in balbezit. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski geeft een hoge lob. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Koltsidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski met een sublieme pass. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Čuba kopt de bal weg. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias passt de bal zonder na te denken. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 80%, ΣΠΑΡΤΗ FC 20%.
Perakia - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:18