Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos PANAGLAIKOS
Γ`7 ΑΝΟΔΟ Tactiek jebour..
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Mustafa bokst de bal weg.

10e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. Zdjeličan probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 1:0

15e minuut.
Zdjeličan speelt de bal door. Verdixanov kan de bal niet met de borst controleren. Noriega maakt een afschuwelijke overtreding. Noriega krijgt een gele kaart. Verdixanov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Verdixanov kan niet meer verder spelen. Puda komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zapiec passt de bal in één keer door. Maqueira rent richting de bal. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 2:0

23e minuut.
Puda passt de bal met de wreef. Supico met een sublieme pass. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 3:0

28e minuut.
Żuk is nu in balbezit. Röhrig onderschept slim de pass. Röhrig passt de bal zonder na te denken. Grande geeft de bal voor. Kekejyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Frances kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski met een sublieme pass. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Zapiec de bal onder controle te krijgen. Zdjeličan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjeličan passt de bal met de wreef. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Puda onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinescu. Puda raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdjeličan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 48%, PANAGLAIKOS 52%.
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 3:0

51e minuut.
Rusin kan de bal niet met de borst controleren. Kouloglou rent richting de bal. Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec geeft de bal voor. Röhrig springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zdjeličan met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Bunjevčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 4:0

58e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal in één keer door. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Frances bokst de bal weg.

69e minuut.
Zdjeličan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjeličan passt de bal met de wreef. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel. Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 5:0

70e minuut.
Polewczyk met de inworp. Grande rent richting de bal. Grande probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frances bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bunjevčević de bal. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rusin rent richting de bal. Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec speelt de bal door. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Frances maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Dinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supico onderschept slim de pass. Supico speelt de bal door. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu begaat een overtreding. Supico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdjeličan met een snel genomen vrije trap. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bunjevčević de bal onder controle te krijgen. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Supico is nu in balbezit. Printsmann begaat een overtreding. Supico raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdjeličan wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Printsmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maqueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Węgrzynowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 6:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een hoge lob. Puda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 41%, PANAGLAIKOS 59%.
f.c panathinaikos - PANAGLAIKOS 6:0