Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAVALLEIROS Pablo Garcia F.C.
532 Tactiek Paok4
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 57
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Pérez Piñeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crochet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sev de bal. Sev draait met de bal, schiet en ... Vasilakis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kapukranyan geeft de bal voor. Trung Việt kopt de bal weg. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel. Buzdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Saldarriaga passt de bal zonder na te denken. Vişinescu onderschept slim de pass. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel. Vasilakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Adamos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trman met een sublieme pass. Głusejdo is nu in balbezit. Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan schiet op doel. Buzdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Trman met een snel genomen vrije trap. Głusejdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hammel speelt de bal door. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi geeft een hoge lob. Buzdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zabetas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Pablo Garcia F.C. 1:0

27e minuut.
Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjeci probeert naar een medespeler te passen. Trman is nu in balbezit. Sev verovert de bal door een tackle van achteren. Sev draait met de bal, schiet en ... Vasilakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tumanyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matuszyński de bal. Głusejdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matuszyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Matuszyński kan niet meer verder spelen. Laskaris komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Grylewski de bal onder controle te krijgen. Tumanyan kopt de bal weg. Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris haalt uit met een fantastische trap. Buzdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - Pablo Garcia F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 55%, Pablo Garcia F.C. 45%.
KAVALLEIROS - Pablo Garcia F.C. 2:0

60e minuut.
Ngjeci passt de bal met de wreef. Adamos is nu in balbezit. Adamos geeft de bal voor. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ngjeci verovert de bal door een tackle van achteren. Adamos rent richting de bal. Adamos geeft een hoge lob. Trung Việt heeft problemen om de bal te vangen. Trung Việt schiet op doel. Buzdon bokst de bal weg. Laskaris rent richting de bal. Laskaris draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Kapukranyan geeft een hoge lob. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski geeft een hoge lob. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zabetas passt de bal zonder na te denken. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kejklíř zijn tegenspeler op de grond. Kejklíř krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 60%, Pablo Garcia F.C. 40%.
KAVALLEIROS - Pablo Garcia F.C. 2:0