Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eresos lesvou Leonidion F.C
Attack Tactiek 刀具
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Iorgov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chruścicki is nu in balbezit. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sizov krijgt zijn hoofd ertegen. Déspota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. van Bercklaer met een sublieme pass. Daar is Posanow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasileiro geeft een lange en hoge pass. Sizov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brasileiro is nu in balbezit. Posanow onderschept slim de pass. Posanow geeft een hoge lob. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov geeft een lange en hoge pass. Dalli Cardillo kopt de bal weg. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
van Bercklaer geeft de bal voor. Delgado Ferreiro is nu in balbezit. Delgado Ferreiro passt de bal met de wreef. Zab rent richting de bal. Zab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Ćukilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu speelt de bal door. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Xylas geeft de bal voor. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eresos lesvou - Leonidion F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eresos lesvou 44%, Leonidion F.C 56%.
eresos lesvou - Leonidion F.C 1:0

69e minuut.
Xylas heeft problemen om de bal te vangen. Xylas met een sublieme pass. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zab schiet op doel. Vellidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eresos lesvou - Leonidion F.C 1:1

76e minuut.
Delgado Ferreiro geeft een lange en hoge pass. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eresos lesvou - Leonidion F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eresos lesvou 46%, Leonidion F.C 54%.
eresos lesvou - Leonidion F.C 1:2