Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANAGLAIKOS Pablo Garcia F.C.
jebour.. Tactiek Paok4
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Prętczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Dinescu kopt de bal weg. Daar is Bunjevčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 0:1

10e minuut.
Hammel geeft een lange en hoge pass. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjevčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Prętczyński schiet op doel. Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sev verovert de bal door een tackle van achteren. Sev met een sublieme pass. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 0:2

21e minuut.
Grande rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saldarriaga. Grande raakt geblesseerd tijdens het duel. Grande met een snel genomen vrije trap. Kekejyan controleert de bal met de borst. Kekejyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Röhrig verovert de bal door een tackle van achteren. Röhrig passt de bal in één keer door. Zapiec rent richting de bal. Zapiec haalt uit met een fantastische trap. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bunjevčević is nu in balbezit. Bunjevčević geeft de bal voor. Inworp. Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Gasnier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sev probeert naar een medespeler te passen. Saldarriaga heeft problemen om de bal te vangen. Saldarriaga passt de bal zonder na te denken. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grylewski kopt de bal weg. Hammel rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Buzdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 62%, Pablo Garcia F.C. 38%.
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 0:2

51e minuut.
Bunjevčević rent richting de bal. Bunjevčević geeft de bal voor. Hammel is nu in balbezit. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zabetas geeft een hoge lob. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gasparinho komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Hegyesi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dinescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hammel de bal onder controle te krijgen. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan schiet op doel. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 1:2

59e minuut.
Gasnier is nu in balbezit. Gasnier passt de bal met de wreef. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga geeft een hoge lob. Prętczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 1:3

66e minuut.
Crochet passt de bal zonder na te denken. Saldarriaga heeft problemen om de bal te vangen. Saldarriaga speelt de bal door. Sev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Printsmann geeft de bal voor. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig verovert de bal door een tackle van achteren. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Buzdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 2:3

88e minuut.
Grylewski rent richting de bal. Röhrig verovert de bal door een tackle van achteren. Grande geeft de bal voor. Buzdon probeert wanhopig de bal te grijpen. Kekejyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 56%, Pablo Garcia F.C. 44%.
PANAGLAIKOS - Pablo Garcia F.C. 2:3