Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pablo Garcia F.C. f.c panathinaikos
Paok4 Tactiek Γ`7 ΑΝΟΔΟ
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
56 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan passt de bal in één keer door. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Verdixanov rent richting de bal. Maqueira rent richting de bal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zdjeličan met een sublieme pass. Supico probeert de bal met de borst te controleren. Supico met een sublieme pass. Daar is Maqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hammel kopt de bal weg. Klungelig pakt Zdjeličan de bal. Zdjeličan geeft een hoge lob. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:1

30e minuut.
Ntavelis passt de bal met de wreef. Węgrzynowski rent richting de bal. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Frances verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Verdixanov kan de bal niet met de borst controleren. Głusejdo is nu in balbezit. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Buzdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 55%, f.c panathinaikos 45%.
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:2

47e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira geeft een hoge lob. Verdixanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urzáiz neemt de hoekschop. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zdjeličan probeert naar een medespeler te passen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski met een sublieme pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel. Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabetas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:3

69e minuut.
Supico geeft de bal voor. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 53%, f.c panathinaikos 47%.
Pablo Garcia F.C. - f.c panathinaikos 0:4