Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos eresos lesvou
Γ`7 ΑΝΟΔΟ Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
39 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Węgrzynowski geeft een hoge lob. Xylas kopt de bal weg. Supico speelt de bal door. Klungelig pakt Maqueira de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verdixanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hamas de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Węgrzynowski zal de hoekschop nemen. Maqueira maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Prillos geeft de bal voor. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov probeert naar een medespeler te passen. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. Vellidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Vellidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 1:0

27e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft een hoge lob. Zdjeličan kopt de bal weg. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 2:0

29e minuut.
Xylas rent richting de bal. Zdjeličan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjeličan passt de bal zonder na te denken. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Machão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdjeličan speelt de bal door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. Vellidis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zdjeličan zal de hoekschop nemen. Verdixanov springt en kopt de bal. Paal!

33e minuut.
Hamas rent richting de bal. Hamas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xylas de bal. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. Vellidis bokst de bal weg.

38e minuut.
Maqueira heeft problemen om de bal te vangen. Maqueira passt de bal in één keer door. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 3:0

42e minuut.
Supico rent richting de bal. Supico passt de bal met de wreef. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Vellidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verdixanov controleert de bal met de borst. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Vellidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 4:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgrzynowski met de inworp. Brasileiro rent richting de bal. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 38%, eresos lesvou 62%.
f.c panathinaikos - eresos lesvou 4:0

47e minuut.
Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Verdixanov kopt de bal weg. Zdjeličan speelt de bal door. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 5:0

53e minuut.
Maqueira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Węgrzynowski de bal. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Vellidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 6:0

55e minuut.
Ntavelis met een sublieme pass. Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan met een sublieme pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel. Vellidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Vellidis bokst de bal weg.

59e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Węgrzynowski geeft een hoge lob. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Xylas begaat een overtreding. Maqueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Supico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verdixanov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maqueira passt de bal in één keer door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov passt de bal zonder na te denken. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 7:0

64e minuut.
Iorgov is nu in balbezit. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Brasileiro geeft een hoge lob. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maqueira stond buitenspel. Ćukilo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żuk kan de bal niet met de borst controleren. Sizov is nu in balbezit. Sizov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ćukilo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Żuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zdjeličan de bal. Zdjeličan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Węgrzynowski speelt de bal door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 8:0

79e minuut.
Żuk onderschept slim de pass. Żuk geeft een hoge lob. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 9:0

81e minuut.
Machão speelt de bal door. Daar is Iorgov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntavelis geeft de bal voor. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Vellidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Prillos kopt de bal weg. Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan speelt de bal door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Vellidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vellidis trapt de bal weg van het doel. Zdjeličan geeft een lange en hoge pass. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel. Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Zdjeličan met een sublieme pass. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Vellidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 10:0

90e minuut.
Ntavelis is nu in balbezit. Ntavelis geeft de bal voor. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - eresos lesvou 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 29%, eresos lesvou 71%.
f.c panathinaikos - eresos lesvou 11:0