Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANAGLAIKOS eresos lesvou
jebour.. Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Machão is nu in balbezit. Sizov is nu in balbezit. Sizov passt de bal met de wreef. Iorgov rent richting de bal. Iorgov schiet op doel. Gasparinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk met een sublieme pass. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Polewczyk speelt de bal door. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 1:0

19e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Röhrig rent richting de bal. Röhrig passt de bal in één keer door. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag passt de bal zonder na te denken. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sizov onderschept slim de pass. Sizov passt de bal zonder na te denken. Daar is Printsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Gasparinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Csillag de bal. Csillag speelt de bal door. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 2:1

27e minuut.
Drexel geeft de bal voor. Buitenspel voor Iorgov. Goede buitenspelval van de verdediging. Printsmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel. Vellidis bokst de bal weg.

30e minuut.
Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana rent richting de bal. Röhrig verovert de bal door een tackle van achteren. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Obreshkov kopt de bal weg. Csillag met een sublieme pass. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 3:1

33e minuut.
Xylas heeft problemen om de bal te vangen. Csillag rent richting de bal. Csillag met een sublieme pass. Röhrig rent richting de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 39%, eresos lesvou 61%.
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 3:1

48e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Brasileiro onderschept slim de pass. Kekejyan onderschept slim de pass. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 4:1

54e minuut.
Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Santana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kekejyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kekejyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 5:1

56e minuut.
Dinescu onderschept slim de pass. Dinescu geeft een lange en hoge pass. Csillag kopt de bal weg. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Brasileiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag speelt de bal door. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Csillag heeft problemen om de bal te vangen. Csillag geeft een lange en hoge pass. Ortiz kopt de bal weg. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Vellidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 6:1

60e minuut.
Machão met een sublieme pass. Klungelig pakt Drexel de bal. Drexel geeft een hoge lob. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Carlini rent richting de bal. Noriega begaat een overtreding. Noriega krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Printsmann passt de bal met de wreef. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk geeft de bal voor. Kekejyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 7:1

72e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dinescu geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Noriega geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel. Paal! Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 26%, eresos lesvou 74%.
PANAGLAIKOS - eresos lesvou 7:1