Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos Leonidion F.C
Γ`7 ΑΝΟΔΟ Tactiek 刀具
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ... Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 1:0

9e minuut.
Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico passt de bal in één keer door. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 2:0

11e minuut.
Ntavelis speelt de bal door. Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow maakt een afschuwelijke overtreding. Posanow krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Supico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzynowski speelt de bal door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zdjeličan passt de bal in één keer door. Delgado Ferreiro probeert naar een medespeler te passen. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 3:0

25e minuut.
Delgado Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski geeft de bal voor. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 4:0

29e minuut.
Kamzolas geeft een lange en hoge pass. Mesthenaios controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ntavelis neemt vlug de vrije trap. Verdixanov controleert de bal met de borst. Verdixanov schiet op doel. Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis geeft de bal voor. Ntavelis probeert naar een medespeler te passen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Kamzolas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamzolas geeft de bal voor. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel. Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 5:0

36e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec geeft een hoge lob. Inworp. Koutsospiros met een snelle inworp. Berios geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ntavelis speelt de bal door. Delgado Ferreiro heeft problemen om de bal te vangen. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 6:0

43e minuut.
Koutsospiros is nu in balbezit. Koutsospiros passt de bal in één keer door. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 34%, Leonidion F.C 66%.
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 7:0

50e minuut.
Supico speelt de bal door. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov met een sublieme pass. Maqueira rent richting de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zdjeličan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira rent richting de bal. Kucab is nu in balbezit. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski geeft een hoge lob. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Kamzolas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zdjeličan geeft de bal voor. Kamzolas kopt de bal weg. Klungelig pakt Symeonidis de bal. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan passt de bal zonder na te denken. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira onderschept slim de pass. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Florescu bokst de bal weg.

71e minuut.
Kouloglou geeft een hoge lob. Kamzolas rent richting de bal. Kamzolas geeft de bal voor. Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico geeft een hoge lob. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ntavelis speelt de bal door. Klungelig pakt Zdjeličan de bal. Zdjeličan passt de bal in één keer door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Berios probeert de bal met de borst te controleren. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis geeft een lange en hoge pass. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 35%, Leonidion F.C 65%.
f.c panathinaikos - Leonidion F.C 7:0