Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pablo Garcia F.C. Leonidion F.C
Paok4 Tactiek 刀具
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru met een sublieme pass. Peralta kan de bal niet met de borst controleren. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 1:0

2e minuut.
Prętczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prętczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKichan met een snel genomen vrije trap. Prętczyński kopt de bal weg. Déspota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Mironescu rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Belegija kopt de bal weg. Crochet is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kovařovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovařovic speelt de bal door. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Belegija rent richting de bal. Belegija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Crochet geeft een hoge lob. Paal! Déspota probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Belegija de bal. Belegija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 2:0

35e minuut.
Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovařovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasnier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gasnier is nu in balbezit. Gasnier passt de bal in één keer door. Belegija bereikt de bal nog maar net als eerste. Belegija schiet op doel. Déspota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 3:0

45e minuut.
Gasnier speelt de bal door. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet passt de bal zonder na te denken. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Prętczyński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 36%, Leonidion F.C 64%.
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 3:0

51e minuut.
Gasnier speelt de bal door. Crochet rent richting de bal. Crochet passt de bal met de wreef. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Déspota bokst de bal weg.

61e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal zonder na te denken. Belegija rent richting de bal. Belegija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 4:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Hammel de bal onder controle te krijgen. Peña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacKichan. MacKichan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hammel speelt de bal door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo met een sublieme pass. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gasnier onderschept slim de pass. Gasnier geeft een hoge lob. Daar is Belegija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belegija schiet op doel. Déspota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 5:0

85e minuut.
van Bercklaer is nu in balbezit. Prętczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Prętczyński passt de bal in één keer door. Belegija is nu in balbezit. Belegija draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kovařovic onderschept slim de pass. van Bercklaer verovert de bal door een tackle van achteren. van Bercklaer geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ... Buzdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 34%, Leonidion F.C 66%.
Pablo Garcia F.C. - Leonidion F.C 5:0