Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos Trivellato eSports
Γ`7 ΑΝΟΔΟ Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 25.3
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Żuk geeft een lange en hoge pass. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal met de wreef. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Węgrzynowski met een sublieme pass. Mouschouris is nu in balbezit. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 1:0

7e minuut.
Sikelianos speelt de bal door. Goundoulakis is nu in balbezit. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov geeft een hoge lob. Kalapotharakos verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zdjeličan de bal. Zdjeličan passt de bal in één keer door. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 2:0

10e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mouschouris de bal. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 3:0

14e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira speelt de bal door. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 4:0

15e minuut.
Kotsyfas passt de bal zonder na te denken. Daar is Kofos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov schiet op doel. Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 5:0

18e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een hoge lob. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 6:0

20e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. Maqueira met een sublieme pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Maqueira rent richting de bal. Maqueira passt de bal in één keer door. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 7:0

22e minuut.
Verdixanov is nu in balbezit. Katountas is nu in balbezit. Katountas passt de bal zonder na te denken. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Kalapotharakos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verdixanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalapotharakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdixanov neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 8:0

25e minuut.
Paraskevaidis met een snelle inworp. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verdixanov de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paraskevaidis geeft een lange en hoge pass. Zdjeličan kopt de bal weg. Verdixanov is nu in balbezit. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Maqueira schiet op doel. Papaggelis probeert naar een medespeler te passen. Zdjeličan kopt de bal weg. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Węgrzynowski geeft de bal voor. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov is nu in balbezit. Maqueira rent richting de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 20%, Trivellato eSports 80%.
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 8:0

50e minuut.
Maqueira rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paraskevaidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueira kopt de bal weg. Papaggelis bokst de bal weg. Mouschouris controleert de bal met de borst. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Mouschouris de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 9:0

52e minuut.
Paraskevaidis met een snelle inworp. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira geeft de bal voor. Verdixanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 10:0

55e minuut.
Klungelig pakt Sergoulopoulos de bal. Ntavelis speelt de bal door. Zdjeličan probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov geeft de bal voor. Papaggelis bokst de bal weg. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 11:0

58e minuut.
Zdjeličan rent richting de bal. Zdjeličan met een sublieme pass. Maqueira is nu in balbezit. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 12:0

60e minuut.
Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov passt de bal zonder na te denken. Kyriazos rent richting de bal. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 13:0

62e minuut.
Węgrzynowski met een sublieme pass. Zdjeličan rent richting de bal. Zdjeličan passt de bal met de wreef. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kalapotharakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotsyfas de bal. Węgrzynowski speelt de bal door. Maqueira rent richting de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paraskevaidis kopt de bal weg. Prillos speelt de bal door. Zdjeličan probeert naar een medespeler te passen. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 14:0

72e minuut.
Rusin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sergoulopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntavelis. Ntavelis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Zdjeličan probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 15:0

77e minuut.
Sergoulopoulos speelt de bal door. Kyrgiakos is nu in balbezit. Paraskevaidis rent richting de bal. Kyrgiakos verovert de bal door een tackle van achteren. Kyrgiakos geeft de bal voor. Frances probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Kofos de bal. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 16:0

80e minuut.
Kalapotharakos geeft de bal voor. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis geeft een lange en hoge pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Kyriazos de bal. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 17:0

83e minuut.
Sikelianos speelt de bal door. Sergoulopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Maqueira onderschept slim de pass. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Paraskevaidis speelt de bal door. Mouschouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira onderschept slim de pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel. Papaggelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Papaggelis met een harde bal richting middenveld. Paraskevaidis kopt de bal weg. Maqueira rent richting de bal. Klungelig pakt Maqueira de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 19%, Trivellato eSports 81%.
f.c panathinaikos - Trivellato eSports 17:0