Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pablo Garcia F.C. eresos lesvou
Paok4 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 46.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Carlini rent richting de bal. MacKichan is nu in balbezit. Carlini onderschept slim de pass. Carlini geeft een lange en hoge pass. Sizov kan de bal niet met de borst controleren. Buzdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Drexel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovařovic is nu in balbezit. Kovařovic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Machão probeert naar een medespeler te passen. Ćukilo is nu in balbezit. Ćukilo passt de bal met de wreef. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buzdon trapt de bal weg van het doel. Pérez Piñeiro kopt de bal weg. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Vellidis trapt de bal weg van het doel. Carlini kopt de bal weg. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizov verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Drexel geeft de bal voor. Inworp. Kovařovic met de inworp. Gasnier geeft een hoge lob. Prętczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 1:0

23e minuut.
Brasileiro passt de bal met de wreef. Kovařovic rent richting de bal. Kovařovic draait met de bal, schiet en ... Prętczyński springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Santana de bal onder controle te krijgen. Vellidis bokst de bal weg.

26e minuut.
Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz met een sublieme pass. Prętczyński is nu in balbezit. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buzdon met een sublieme pass. Urzáiz probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 2:0

34e minuut.
Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal in één keer door. Urzáiz probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Crochet met een sublieme pass. Kovařovic rent richting de bal. Kovařovic passt de bal zonder na te denken. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Urzáiz probeert naar een medespeler te passen. Xylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 3:0

41e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Drexel rent richting de bal. Pérez Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 4:0

44e minuut.
Kovařovic speelt de bal door. Prętczyński rent richting de bal. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 36%, eresos lesvou 64%.
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 4:0

49e minuut.
Kovařovic passt de bal met de wreef. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski met een sublieme pass. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prętczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 5:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Crochet de bal onder controle te krijgen. Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal zonder na te denken. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier passt de bal zonder na te denken. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro schiet op doel. Vellidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 6:0

55e minuut.
Urzáiz probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 7:0

58e minuut.
Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Brasileiro is nu in balbezit. Crochet is nu in balbezit. Crochet passt de bal zonder na te denken. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Carlini geeft een lange en hoge pass. Buzdon probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro kopt de bal weg. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Crochet passt de bal in één keer door. Kovařovic met een sublieme pass. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Santana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Prętczyński heeft problemen om de bal te vangen. Xylas rent richting de bal. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is MacKichan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machão is nu in balbezit. Sizov rent richting de bal. Sizov haalt uit met een fantastische trap. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 7:1

87e minuut.
Klungelig pakt Gasnier de bal. Kovařovic probeert naar een medespeler te passen. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Drexel geeft een hoge lob. MacKichan is nu in balbezit. Machão met een sublieme pass. Sizov is nu in balbezit. Sizov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 35%, eresos lesvou 65%.
Pablo Garcia F.C. - eresos lesvou 7:2