Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trivellato eSports PANAGLAIKOS
Normal Tactiek jebour..
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande geeft een hoge lob. Daar is Kekejyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mouschouris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega met de inworp. Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft een hoge lob. Papaggelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kekejyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:1

6e minuut.
Zapiec rent richting de bal. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan schiet op doel. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:2

7e minuut.
Grande onderschept slim de pass. Grande geeft de bal voor. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:3

12e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mouschouris de bal. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Kekejyan de bal. Kekejyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:4

13e minuut.
Daar is Kekejyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalapotharakos rent richting de bal. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:5

14e minuut.
Sikelianos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sergoulopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekejyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kekejyan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kekejyan kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:6

19e minuut.
Kalapotharakos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega met een snelle inworp. Zapiec geeft de bal voor. Röhrig springt en kopt de bal. Papaggelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:7

23e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kyriazos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz speelt de bal door. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grande neemt de hoekschop. Kekejyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:8

31e minuut.
Röhrig probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:9

31e minuut.
Sikelianos met een sublieme pass. Sergoulopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Röhrig rent richting de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Grande probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Röhrig de bal. Röhrig passt de bal in één keer door. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalapotharakos verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zapiec neemt de hoekschop. Kekejyan kopt de bal weg. Daar is Mouschouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grande neemt de hoekschop. Kekejyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Papaggelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:10

44e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Röhrig rent richting de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:11

45e minuut.
Grande rent richting de bal. Grande geeft een hoge lob. Kekejyan heeft problemen om de bal te vangen. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivellato eSports 87%, PANAGLAIKOS 13%.
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:11

48e minuut.
Kekejyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz passt de bal met de wreef. Röhrig rent richting de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyesi komt het veld opgelopen. Dinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk speelt de bal door. Grande met een sublieme pass. Ortiz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Papaggelis met een harde bal richting middenveld. Polewczyk kopt de bal weg. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grande probeert naar een medespeler te passen. Röhrig rent richting de bal. Röhrig passt de bal zonder na te denken. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan schiet op doel. Papaggelis bokst de bal weg. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis speelt de bal door. Ortiz speelt de bal door. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mouschouris verovert de bal door een tackle van achteren. Mouschouris probeert naar een medespeler te passen. Grande geeft de bal voor. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Papaggelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis speelt de bal door. Polewczyk kopt de bal weg. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:12

64e minuut.
Kalapotharakos kopt de bal weg. Kofos is nu in balbezit. Grande onderschept slim de pass. Grande geeft de bal voor. Kekejyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:13

67e minuut.
Zapiec geeft een hoge lob. Grande is nu in balbezit. Grande geeft een lange en hoge pass. Kekejyan krijgt zijn hoofd ertegen. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:14

70e minuut.
Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk passt de bal in één keer door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:15

71e minuut.
Printsmann is nu in balbezit. Printsmann speelt de bal door. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Röhrig de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu geeft een lange en hoge pass. Kekejyan kopt de bal weg. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mouschouris kopt de bal weg. Grande rent richting de bal. Grande met een sublieme pass. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig schiet op doel. Papaggelis bokst de bal weg. Daar is Röhrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouschouris is nu in balbezit. Röhrig onderschept slim de pass. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Kotsyfas passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Röhrig rent richting de bal. Röhrig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Papaggelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:16

82e minuut.
Grande met een snelle inworp. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig geeft een hoge lob. Kekejyan krijgt zijn hoofd ertegen. Papaggelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:17

82e minuut.
Sergoulopoulos speelt de bal door. Sikelianos heeft problemen om de bal te vangen. Sergoulopoulos is nu in balbezit. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Zapiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegyesi is nu in balbezit. Hegyesi geeft een lange en hoge pass. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mouschouris kopt de bal weg. Grande is nu in balbezit. Grande geeft een lange en hoge pass. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivellato eSports 88%, PANAGLAIKOS 12%.
Trivellato eSports - PANAGLAIKOS 0:17