Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIGEAS SC TOP GUN
pred Tactiek stratis2.1
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zacharatos passt de bal met de wreef. Kafetzis rent richting de bal. Pechenniy is nu in balbezit. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Formo met een sublieme pass. Pechenniy probeert de bal met de borst te controleren. Pechenniy passt de bal met de wreef. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pechenniy passt de bal met de wreef. Kafetzis rent richting de bal. Aranguren rent richting de bal. Aranguren geeft een lange en hoge pass. Vasilakopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mouflouzelis kopt de bal weg. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren geeft de bal voor. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Formo bokst de bal weg. Kafetzis heeft problemen om de bal te vangen. Kafetzis geeft een hoge lob. Vasilakopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:1

8e minuut.
Diochnos is nu in balbezit. Kafetzis is nu in balbezit. Serafeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis onderschept slim de pass. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Formo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kafetzis de bal. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Formo bokst de bal weg.

9e minuut.
Aranguren passt de bal zonder na te denken. Pechenniy probeert naar een medespeler te passen. Ascente rent richting de bal. Ascente geeft de bal voor. Kafetzis maakt een snoekduik en kopt de bal. Formo bokst de bal weg. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ascente met een sublieme pass. Vasilakopoulos rent richting de bal. Galanos rent richting de bal. Vasilakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Formo bokst de bal weg. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:2

17e minuut.
Pechenniy verovert de bal door een tackle van achteren. Pechenniy passt de bal zonder na te denken. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:3

18e minuut.
Pechenniy probeert naar een medespeler te passen. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos geeft de bal voor. Daar is Kafetzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Fyseros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis passt de bal met de wreef. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:4

23e minuut.
Kafetzis passt de bal met de wreef. Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren geeft een lange en hoge pass. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel. Formo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aranguren zal de hoekschop nemen. Daar is Serafeidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel. Formo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:5

31e minuut.
Galanos trapt de bal weg. Chalvatzis kopt de bal weg. Pechenniy speelt de bal door. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 0:6

36e minuut.
Diochnos probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis passt de bal met de wreef. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas schiet op doel. Savón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis passt de bal zonder na te denken. Tsantilas heeft problemen om de bal te vangen. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Formo met een harde bal richting middenveld. Diochnos kopt de bal weg. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. Savón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 1:6

45e minuut.
Fyseros rent richting de bal. Tsantilas probeert de bal met de borst te controleren. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis schiet op doel. Formo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 74%, TOP GUN 26%.
AIGEAS SC - TOP GUN 1:7

47e minuut.
Vasilakopoulos geeft een hoge lob. Kafetzis rent richting de bal. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren geeft een hoge lob. Vasilakopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 1:8

49e minuut.
Daar is Voutiritsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharatos is nu in balbezit. Zacharatos geeft een hoge lob. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Formo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vgenopoulos is nu in balbezit. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren geeft de bal voor. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vasilakopoulos is nu in balbezit. Kafetzis is nu in balbezit. Fyseros onderschept slim de pass. Vasilakopoulos onderschept slim de pass. Vasilakopoulos schiet op doel. Formo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 1:9

56e minuut.
Zacharatos kopt de bal weg. Aslanidis controleert de bal met de borst. Kafetzis is nu in balbezit. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel. Formo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pechenniy speelt de bal door. Ascente met een sublieme pass. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos geeft een hoge lob. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ascente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kafetzis maakt een snoekduik en kopt de bal. Formo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - TOP GUN 1:10

63e minuut.
Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Kafetzis rent richting de bal. Tsantilas is nu in balbezit. Kafetzis verovert de bal door een tackle van achteren. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Formo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

72e minuut.
Klungelig pakt Galanos de bal. Vasilakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Serafeidis maakt een afschuwelijke overtreding. Serafeidis krijgt een gele kaart. Vasilakopoulos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vasilakopoulos kan niet meer verder spelen. Bielik komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ascente is nu in balbezit. Ascente speelt de bal door. Zacharatos probeert naar een medespeler te passen. Bielik rent richting de bal. Bielik schiet op doel. Formo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aslanidis geeft de bal voor. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Tsantilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsantilas is nu in balbezit. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik draait met de bal, schiet en ... Formo bokst de bal weg.

84e minuut.
Kafetzis kopt de bal weg. Pechenniy is nu in balbezit. Pechenniy passt de bal in één keer door. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fyseros bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren geeft een hoge lob. Formo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 69%, TOP GUN 31%.
AIGEAS SC - TOP GUN 1:10