Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ AIGEAS SC
you toube Tactiek pred
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Kriš controleert de bal met de borst. Kačavenda is nu in balbezit. Ţugurlan is nu in balbezit. Kačavenda is nu in balbezit. Kačavenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pozowski met een sublieme pass. Enache is nu in balbezit. Enache met een sublieme pass. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ - AIGEAS SC 1:0

25e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Kauffeld rent richting de bal. Kauffeld passt de bal met de wreef. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drakić trapt de bal weg van het doel. Okur kopt de bal weg. Kačavenda probeert de bal met de borst te controleren. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jauert met de inworp. Enache probeert naar een medespeler te passen. Okur rent richting de bal. Okur geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Drakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ - AIGEAS SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 50%, AIGEAS SC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ - AIGEAS SC 1:1

64e minuut.
Tadej onderschept slim de pass. Tadej geeft een hoge lob. Chalvatzis heeft problemen om de bal te vangen. Chalvatzis schiet op doel. Drakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Kauffeld is nu in balbezit. Kauffeld passt de bal zonder na te denken. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Drakić trapt de bal weg. Andreescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Yandımoğlu de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ - AIGEAS SC 1:2

74e minuut.
Okur kopt de bal weg. Kačavenda is nu in balbezit. Kačavenda speelt de bal door. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Okur kopt de bal weg. Andreescu kan de bal niet met de borst controleren. Kauffeld is nu in balbezit. Kauffeld probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Okur passt de bal met de wreef. Kačavenda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadej. Kačavenda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kačavenda kan niet meer verder spelen. Dio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 62%, AIGEAS SC 38%.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ - AIGEAS SC 1:2