Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trakteria GREEN TORNADO
Normal Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Haley met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański heeft problemen om de bal te vangen. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:1

4e minuut.
Stoppa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:2

7e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:3

10e minuut.
Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański speelt de bal door. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:4

13e minuut.
Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Karoulias bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Haley passt de bal in één keer door. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovici met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haley met een snelle inworp. Popovici geeft een hoge lob. Valverde maakt een snoekduik en kopt de bal. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:5

25e minuut.
Haley is nu in balbezit. Daar is Haley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haley geeft een hoge lob. Valverde springt en kopt de bal. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:6

26e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Daar is Tsopanoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:7

33e minuut.
Haley probeert naar een medespeler te passen. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici speelt de bal door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:8

36e minuut.
Ahilie speelt de bal door. Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal met de wreef. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:9

39e minuut.
Popovici passt de bal met de wreef. Rastafariański probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Haley met een snelle inworp. Popovici heeft problemen om de bal te vangen. Taktikos speelt de bal door. Klungelig pakt Popovici de bal. Popovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Popovici geeft een hoge lob. Valverde is nu in balbezit. Tsopanoglou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valverde roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valverde kan niet meer verder spelen. Daar is Tsopanoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossard komt het veld opgelopen. Rastafariański neemt de penalty, wat een uithaal! Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trakteria 81%, GREEN TORNADO 19%.
trakteria - GREEN TORNADO 0:10

48e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een hoge lob. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:11

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsopanoglou de bal onder controle te krijgen. Popovici is nu in balbezit. Popovici met een sublieme pass. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:12

55e minuut.
Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal in één keer door. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Tsopanoglou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:13

56e minuut.
Karoulias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haley met een snelle inworp. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stoppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppa geeft een lange en hoge pass. Gousgounis rent richting de bal. Bossard onderschept slim de pass. Bossard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Charalabidis trapt de bal weg van het doel. Stoppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppa passt de bal in één keer door. Haley rent richting de bal. Haley geeft een hoge lob. Charalabidis bokst de bal weg. Klungelig pakt Bossard de bal. Bossard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:14

67e minuut.
Inworp. Kiourtzis met de inworp. Haley probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański passt de bal zonder na te denken. Bossard is nu in balbezit. Bossard draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:15

75e minuut.
Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański is nu in balbezit. Bossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossard schiet op doel. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:16

76e minuut.
Taktikos speelt de bal door. Mokalis heeft problemen om de bal te vangen. Rastafariański onderschept slim de pass. Bossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:17

78e minuut.
Bossard is nu in balbezit. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici passt de bal met de wreef. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:18

85e minuut.
Tsopanoglou onderschept slim de pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een hoge lob. Rastafariański springt en kopt de bal. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:19

86e minuut.
Tsopanoglou met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiourtzis de bal. Kiourtzis probeert naar een medespeler te passen. Bossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossard draait met de bal, schiet en ... Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:20

89e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal met de wreef. Popovici speelt de bal door. Bossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - GREEN TORNADO 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trakteria 80%, GREEN TORNADO 20%.
trakteria - GREEN TORNADO 0:21