Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ
21 Tactiek you toube
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Vainikainen de bal. Ţugurlan rent richting de bal. Nəbi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nəbi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ţugurlan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ţugurlan kan niet meer verder spelen. Boloboc komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Wilson met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu speelt de bal door. Jiyun rent richting de bal. Jiyun draait met de bal, schiet en ... Drakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilson zal de hoekschop nemen. Jiyun kopt de bal weg. Jauert probeert de bal aan de voet te houden. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Drakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pozowski kopt de bal weg. Dio rent richting de bal. Dio geeft de bal voor. Italiano is nu in balbezit. Italiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pozowski onderschept slim de pass. Enache rent richting de bal. Enache passt de bal met de wreef. Italiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Italiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pozowski rent richting de bal. Jiyun verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Getov. Getov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pozowski geeft de bal voor. Dio is nu in balbezit. Dio passt de bal in één keer door. Italiano heeft problemen om de bal te vangen. Italiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Enache is nu in balbezit. Comaniciu onderschept slim de pass. Okur met een sublieme pass. Jiyun rent richting de bal. Jiyun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wilson rent richting de bal. Dio onderschept slim de pass. Dio passt de bal zonder na te denken. Boloboc rent richting de bal. Boloboc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari verovert de bal door een tackle van achteren. Solari speelt de bal door. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Jauert is nu in balbezit. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 1:0

42e minuut.
Italiano onderschept slim de pass. Rodríguez is nu in balbezit. Italiano verovert de bal door een tackle van achteren. Italiano haalt uit met een fantastische trap. Pocher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 51%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 1:1

50e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez met een sublieme pass. Vainikainen speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Drakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondaponi met de inworp. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vainikainen onderschept slim de pass. Vainikainen geeft de bal voor. Wilson kopt de bal weg. Jiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vainikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vainikainen geeft een lange en hoge pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Drakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 52%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑ 1:1