Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trakteria TOP GUN
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Karoulias verovert de bal door een tackle van achteren. Lyras controleert de bal met de borst. Lyras met een sublieme pass. Bielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:1

3e minuut.
Mokalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokalis passt de bal in één keer door. Daar is Karoulias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:2

4e minuut.
Taktikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taktikos passt de bal met de wreef. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tsopanoglou geeft een lange en hoge pass. Aranguren kopt de bal weg. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:3

13e minuut.
Daar is Chatziathanasiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatziathanasiou met een sublieme pass. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Klungelig pakt Vasilakopoulos de bal. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:4

17e minuut.
Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski passt de bal zonder na te denken. Chatziathanasiou met een sublieme pass. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:5

20e minuut.
Bielik geeft een lange en hoge pass. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Daar is Vasilakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:6

21e minuut.
Niklitsiotis geeft de bal voor. Koziarzewski kopt de bal weg. Niklitsiotis met een sublieme pass. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos schiet op doel. Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:7

24e minuut.
Bielik rent richting de bal. Babiniotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zacharatos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasilakopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik passt de bal in één keer door. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:8

30e minuut.
Ignatiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatiadis met een sublieme pass. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:9

33e minuut.
Lyras probeert de bal met de borst te controleren. Lyras geeft de bal voor. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:10

33e minuut.
Mokalis met een sublieme pass. Daar is Taktikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Babiniotis rent richting de bal. Lyras onderschept slim de pass. Lyras passt de bal zonder na te denken. Vasilakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charalabidis probeert naar een medespeler te passen. Chatziathanasiou kopt de bal weg. Niklitsiotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bielik rent richting de bal. Tsopanoglou is nu in balbezit. Vasilakopoulos onderschept slim de pass. Vasilakopoulos schiet op doel. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trakteria 77%, TOP GUN 23%.
trakteria - TOP GUN 0:10

48e minuut.
Bielik rent richting de bal. Lyras rent richting de bal. Lyras geeft een hoge lob. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:11

53e minuut.
Chatziathanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik is nu in balbezit. Bielik passt de bal met de wreef. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik geeft de bal voor. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Koziarzewski rent richting de bal. Koziarzewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chatziathanasiou de bal. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lyras met een sublieme pass. Bielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielik probeert naar een medespeler te passen. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bielik rent richting de bal. Bielik geeft een lange en hoge pass. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:12

70e minuut.
Kominek kopt de bal weg. Bielik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiourtzis de bal. Lyras is nu in balbezit. Lyras geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Karoulias heeft problemen om de bal te vangen. Bielik rent richting de bal. Karoulias bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos onderschept slim de pass. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bielik probeert naar een medespeler te passen. Lyras is nu in balbezit. Lyras passt de bal met de wreef. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik speelt de bal door. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:13

81e minuut.
Babiniotis is nu in balbezit. Bielik onderschept slim de pass. Bielik geeft een hoge lob. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:14

89e minuut.
Bielik speelt de bal door. Lyras rent richting de bal. Lyras geeft een lange en hoge pass. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trakteria - TOP GUN 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trakteria 78%, TOP GUN 22%.
trakteria - TOP GUN 0:15