Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompotiakos F.C ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ
Defend Tactiek 21
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 57
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


16e minuut.
Jiyun geeft een hoge lob. Comaniciu controleert de bal met de borst. Zdylewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zdylewicz krijgt een gele kaart. Comaniciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comaniciu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lunático kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Raipani speelt de bal door. Nəbi met een sublieme pass. Solari speelt de bal door. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun schiet op doel. Lunático kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Kondaponi probeert naar een medespeler te passen. Jiyun rent richting de bal. Jiyun haalt uit met een fantastische trap. Lunático bokst de bal weg.

45e minuut.
Laki speelt de bal door. Raipani heeft problemen om de bal te vangen. Zhitarev onderschept slim de pass. Zhitarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 49%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 51%.
Kompotiakos F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 1:0

49e minuut.
Kondaponi passt de bal in één keer door. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi passt de bal in één keer door. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wilson passt de bal zonder na te denken. Vainikainen rent richting de bal. Solari speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kompotiakos F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 1:1

60e minuut.
Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Nəbi rent richting de bal. Nəbi met een sublieme pass. Jiyun rent richting de bal. Jiyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Theodorou speelt de bal door. Jiyun is nu in balbezit. Met opzet legt Zheinov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zheinov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zheinov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Laki geeft een lange en hoge pass. Solari speelt de bal door. Raipani heeft problemen om de bal te vangen. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wilson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leeuwin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Leeuwin met de inworp. Jiyun rent richting de bal. Jiyun draait met de bal, schiet en ... Lunático verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zapata rent richting de bal. Zapata geeft de bal voor. Laki kopt de bal weg. Jiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyun schiet op doel. Lunático bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kondaponi onderschept slim de pass. Kondaponi passt de bal zonder na te denken. Leeuwin met een sublieme pass. Jiyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 58%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kompotiakos F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 1:1