Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIGEAS SC trakteria
pred Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fauchet speelt de bal door. Diochnos is nu in balbezit. Diochnos passt de bal zonder na te denken. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 1:0

3e minuut.
Taktikos heeft problemen om de bal te vangen. Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal zonder na te denken. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Fauchet verovert de bal door een tackle van achteren. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis geeft een hoge lob. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Diochnos is nu in balbezit. Diochnos geeft een hoge lob. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauchet met de inworp. Andreescu rent richting de bal. Andreescu geeft de bal voor. Thomas maakt een snoekduik en kopt de bal. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Formo niet meer kan verder spelen. Szkudlapski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Chalvatzis passt de bal met de wreef. Daar is Vgenopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 3:0

25e minuut.
Karoulias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babiniotis de bal. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diochnos rent richting de bal. Diochnos geeft de bal voor. Charalabidis bokst de bal weg.

27e minuut.
Fauchet geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis kopt de bal weg. Klungelig pakt Karoulias de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 4:0

29e minuut.
Chalvatzis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karoulias de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fauchet zal de hoekschop nemen. Chalvatzis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Fauchet is nu in balbezit. Fauchet geeft de bal voor. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tsopanoglou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Diochnos met een snelle inworp. Balko geeft een hoge lob. Chalvatzis springt en kopt de bal. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Chalvatzis passt de bal zonder na te denken. Dokios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet verovert de bal door een tackle van achteren. Fauchet geeft een hoge lob. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Charalabidis trapt de bal weg. Fauchet geeft een lange en hoge pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 21%, trakteria 79%.
AIGEAS SC - trakteria 4:0

48e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu passt de bal met de wreef. Balko probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal zonder na te denken. Balko probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 5:0

50e minuut.
Taktikos met een sublieme pass. Daar is Diochnos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diochnos geeft een hoge lob. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 6:0

52e minuut.
Chalvatzis heeft problemen om de bal te vangen. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis heeft problemen om de bal te vangen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fauchet rent richting de bal. Fauchet speelt de bal door. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 7:0

55e minuut.
Chalvatzis kopt de bal weg. Daar is Balko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diochnos probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 8:0

56e minuut.
Karoulias geeft de bal voor. Inworp. Fauchet met de inworp. Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Karoulias trapt de bal weg van het doel. Andreescu kopt de bal weg. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 9:0

60e minuut.
Tsopanoglou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niklitsiotis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tsochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankulov verovert de bal door een tackle van achteren. Diochnos rent richting de bal. Diochnos geeft een hoge lob. Chalvatzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ignatiadis kan de bal niet met de borst controleren. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 10:0

71e minuut.
Niklitsiotis geeft de bal voor. Inworp. Diochnos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balko geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen. Charalabidis bokst de bal weg.

72e minuut.
Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos onderschept slim de pass. Vgenopoulos geeft de bal voor. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Gousgounis de bal. Diochnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diochnos met een sublieme pass. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas draait met de bal, schiet en ... Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 11:0

74e minuut.
Chalvatzis passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal met de wreef. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Babiniotis zijn tegenspeler op de grond. Andreescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andreescu met een snel genomen vrije trap. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

78e minuut.
Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis geeft een hoge lob. Niklitsiotis probeert de bal aan de voet te houden. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Diochnos met een snelle inworp. Vgenopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Ignatiadis rent richting de bal. Vgenopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vgenopoulos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Diochnos speelt de bal door. Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis onderschept slim de pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 12:0

86e minuut.
Balko heeft problemen om de bal te vangen. Balko speelt de bal door. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 13:0

89e minuut.
Charalabidis speelt de bal door. Fauchet rent richting de bal. Fauchet passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chalvatzis de bal onder controle te krijgen. Vgenopoulos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - trakteria 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 14%, trakteria 86%.
AIGEAS SC - trakteria 14:0