Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akadimia astrapi OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
trexa Tactiek Thunder!!!!
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 51
very good Schieten good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Trevlakis rent richting de bal. Bowsza rent richting de bal. Daras verovert de bal door een tackle van achteren. Trevlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Koukakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chavalas is nu in balbezit. Chavalas geeft de bal voor. Voinea heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Duberry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:1

28e minuut.
Salvati geeft een lange en hoge pass. Trevlakis kopt de bal weg. Kaputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Voinea trapt de bal weg van het doel. Kammerer kopt de bal weg. Olympio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza schiet op doel. Przaśniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trevlakis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Duberry rent richting de bal. Cieślikowski begaat een overtreding. Duberry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karagounis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madow maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Galitsios rent richting de bal. Galitsios geeft een hoge lob. Bowsza kopt de bal weg. Trevlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis draait met de bal, schiet en ... Przaśniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Xintaris is nu in balbezit. Xintaris speelt de bal door. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 53%, OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 47%.
akadimia astrapi - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:1

49e minuut.
Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślikowski onderschept slim de pass. Cieślikowski geeft de bal voor. Trevlakis is nu in balbezit. Trevlakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Biggioggero komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Koukakis met een snelle inworp. Chavalas is nu in balbezit. Chavalas passt de bal met de wreef. Madow rent richting de bal. Madow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Chavalas rent richting de bal. Chavalas met een sublieme pass. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Madow bereikt de bal nog maar net als eerste. Madow haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức bokst de bal weg. Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea onderschept slim de pass. Voinea speelt de bal door. Chavalas is nu in balbezit. Chavalas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Madow kopt de bal weg. Klungelig pakt Duberry de bal. Voinea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karagounis zal de hoekschop nemen. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Duberry de bal. Madow is nu in balbezit. Madow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:2

70e minuut.
Biggioggero passt de bal in één keer door. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer passt de bal zonder na te denken. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Przaśniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgopoulos komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Karagounis met een snelle inworp. Chavalas geeft een lange en hoge pass. Madow springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 48%, OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 52%.
akadimia astrapi - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:3