Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almuros Fc Olympiakaras F.C.
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten formidable
hopeless Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


6e minuut.
Mambretti geeft een lange en hoge pass. Tsavdaridis rent richting de bal. Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Soulié geeft een hoge lob. Confuorto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papoutsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoutsakis geeft de bal voor. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto schiet op doel. Koumakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Castellucci onderschept slim de pass. Castellucci met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:1

15e minuut.
Daar is Malimoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielenz rent richting de bal. Pielenz met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zeitsprung verovert de bal door een tackle van achteren. Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Confuorto is nu in balbezit. Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Soulié met een sublieme pass. Prasinos is nu in balbezit. Prasinos speelt de bal door. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto schiet op doel. Koumakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuik de bal onder controle te krijgen. Soulié is nu in balbezit. Soulié passt de bal zonder na te denken. Castellucci rent richting de bal. Castellucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pielenz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papoutsakis de bal. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Koumakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:2

29e minuut.
Soulié onderschept slim de pass. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto schiet op doel. Koumakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:3

30e minuut.
Louloudakis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serwach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasinos is nu in balbezit. Prasinos geeft een lange en hoge pass. Koumakis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Confuorto controleert de bal met de borst. Tsavdaridis is nu in balbezit. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Castellucci rent richting de bal. Castellucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Louloudakis passt de bal in één keer door. Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos passt de bal zonder na te denken. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto schiet op doel. Koumakis bokst de bal weg.

40e minuut.
Castellucci passt de bal in één keer door. Soulié geeft de bal voor. Daar is Confuorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:4

44e minuut.
Castellucci rent richting de bal. Tsavdaridis rent richting de bal. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Castellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almuros Fc 88%, Olympiakaras F.C. 12%.
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:5

48e minuut.
Koumakis probeert naar een medespeler te passen. Prasinos kopt de bal weg. Confuorto rent richting de bal. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Koumakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:6

50e minuut.
Doeltrap. Koumakis trapt de bal weg van het doel. Kakiousis heeft problemen om de bal te vangen. Castellucci rent richting de bal. Castellucci haalt uit met een fantastische trap. Koumakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié passt de bal zonder na te denken. Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel. Koumakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:7

62e minuut.
Pielenz rent richting de bal. Pielenz geeft een lange en hoge pass. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Papoutsakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:8

64e minuut.
Zeitsprung onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pielenz de bal. Pielenz met een sublieme pass. Kuik is nu in balbezit. Kuik schiet op doel. Paal! Koumakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Serwach onderschept slim de pass. Serwach passt de bal in één keer door. Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos geeft een lange en hoge pass. Confuorto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pielenz onderschept slim de pass. Pielenz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Confuorto de bal. Kuik rent richting de bal. Kuik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Prasinos is nu in balbezit. Prasinos speelt de bal door. Castellucci rent richting de bal. Castellucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:9

71e minuut.
Klungelig pakt Pielenz de bal. Pielenz geeft een lange en hoge pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Koumakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:10

72e minuut.
Tsavdaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsavdaridis passt de bal met de wreef. Louloudakis heeft problemen om de bal te vangen. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Soulié met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Papoutsakis is nu in balbezit. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:11

82e minuut.
Prasinos kopt de bal weg. Confuorto is nu in balbezit. Akratopoulos is nu in balbezit. Confuorto verovert de bal door een tackle van achteren. Confuorto schiet op doel. Koumakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Castellucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsavdaridis rent richting de bal. Castellucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellucci krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zeitsprung met een snelle inworp. Pielenz rent richting de bal. Pielenz probeert naar een medespeler te passen. Kuik is nu in balbezit. Kuik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almuros Fc 80%, Olympiakaras F.C. 20%.
Almuros Fc - Olympiakaras F.C. 0:11