Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akadimia astrapi Leicester City F.C
trexa Tactiek wing_new
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Xintaris rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray geeft een hoge lob. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải schiet op doel. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis is nu in balbezit. Trevlakis probeert naar een medespeler te passen. Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggioggero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Cieślikowski met een snelle inworp. Trevlakis geeft een hoge lob. Biggioggero rent richting de bal. Biggioggero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bowsza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 1:0

29e minuut.
Čmeral kopt de bal weg. Biggioggero is nu in balbezit. Gray begaat een overtreding. Gray krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Galitsios rent richting de bal. Galitsios passt de bal zonder na te denken. Trevlakis met een sublieme pass. Biggioggero rent richting de bal. Biggioggero draait met de bal, schiet en ... Sĩ Hoàng bokst de bal weg.

34e minuut.
Cieślikowski onderschept slim de pass. Cieślikowski geeft een hoge lob. Drăgan probeert de bal met de borst te controleren. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero passt de bal zonder na te denken. Giannoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza schiet op doel. Sĩ Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cieślikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślikowski geeft de bal voor. Daar is Dundáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 42%, Leicester City F.C 58%.
akadimia astrapi - Leicester City F.C 1:0

48e minuut.
Čmeral kopt de bal weg. Xintaris rent richting de bal. Gray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gray krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Dundáček probeert de bal met de borst te controleren. Biggioggero rent richting de bal. Giannoulis rent richting de bal. Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Xintaris met een sublieme pass. Bowsza rent richting de bal. Čmeral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čmeral krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Giannoulis is nu in balbezit. Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza passt de bal met de wreef. Xintaris rent richting de bal. Xintaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Xintaris met een sublieme pass. Biggioggero rent richting de bal. Skylakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biggioggero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kammerer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Čmeral rent richting de bal. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer probeert naar een medespeler te passen. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Sĩ Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dundáček de bal. Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggioggero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 2:0

73e minuut.
Kammerer passt de bal met de wreef. Xintaris heeft problemen om de bal te vangen. Xintaris speelt de bal door. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Xintaris verovert de bal door een tackle van achteren. Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Xintaris rent richting de bal. Xintaris geeft een hoge lob. Bowsza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Przymorski passt de bal met de wreef. Karapetsas rent richting de bal. Karapetsas met een sublieme pass. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 34%, Leicester City F.C 66%.
akadimia astrapi - Leicester City F.C 2:0