Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keraunos Almuros Fc
# Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Valavanidis geeft een lange en hoge pass. Xenopoulos kopt de bal weg. Akratopoulos onderschept slim de pass. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Poimenidis geeft een lange en hoge pass. Papoutsakis kopt de bal weg. Louloudakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Almuros Fc 1:0

15e minuut.
Polykandriotis speelt de bal door. Kakiousis rent richting de bal. Trafas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trafas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Xenopoulos onderschept slim de pass. Tsavdaridis rent richting de bal. Xenopoulos onderschept slim de pass. Xenopoulos haalt uit met een fantastische trap. Koumakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Malimoglou de bal. Malimoglou passt de bal zonder na te denken. Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos draait met de bal, schiet en ... Koumakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Papamoschos rent richting de bal. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavvadias. Kavvadias krijgt een gele kaart. Daszek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daszek kan niet meer verder spelen. Toledo komt het veld opgelopen. Valavanidis met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toledo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koumakis bokst de bal weg. Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Almuros Fc 2:0

34e minuut.
Papoutsakis met een sublieme pass. Toledo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Louloudakis. Toledo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toledo kan niet meer verder spelen. Antypas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keraunos 31%, Almuros Fc 69%.
keraunos - Almuros Fc 2:0

47e minuut.
Savvidakis passt de bal zonder na te denken. Valavanidis is nu in balbezit. Valavanidis geeft een lange en hoge pass. Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Almuros Fc 3:0

50e minuut.
Valavanidis passt de bal zonder na te denken. Mouratidis geeft de bal voor. Daar is Papoutsakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antypas is nu in balbezit. Antypas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Valavanidis kopt de bal weg. Savvidakis heeft problemen om de bal te vangen. Savvidakis geeft een lange en hoge pass. Xenopoulos is nu in balbezit. Xenopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Valavanidis geeft een lange en hoge pass. Papoutsakis probeert de bal met de borst te controleren. Antypas is nu in balbezit. Antypas haalt uit met een fantastische trap. Koumakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Almuros Fc 4:0

70e minuut.
Mouratidis is nu in balbezit. Mouratidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valavanidis de bal onder controle te krijgen. Xenopoulos is nu in balbezit. Xenopoulos schiet op doel. Koumakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Almuros Fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keraunos 20%, Almuros Fc 80%.
keraunos - Almuros Fc 5:0