Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND Leicester City F.C
Thunder!!!! Tactiek wing_new
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Olympio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koukakis probeert naar een medespeler te passen. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Koukakis kopt de bal weg. Tsiligiridis is nu in balbezit. Tsiligiridis passt de bal zonder na te denken. Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Duberry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Karagounis speelt de bal door. Daras is nu in balbezit. Daras met een sublieme pass. Madow rent richting de bal. Madow haalt uit met een fantastische trap. Sĩ Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Szaleniec is nu in balbezit. Szaleniec geeft de bal voor. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap. Przaśniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Madow bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis onderschept slim de pass. Giannoulis geeft een lange en hoge pass. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Przaśniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Olympio geeft een lange en hoge pass. Koukakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải schiet op doel. Przaśniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 0:1

25e minuut.
Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski passt de bal in één keer door. Szaleniec probeert naar een medespeler te passen. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gray met een sublieme pass. Čmeral rent richting de bal. Čmeral heeft problemen om de bal te vangen. Čmeral geeft een hoge lob. Vlădoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tsiligiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiligiridis geeft de bal voor. Madow is nu in balbezit. Madow draait met de bal, schiet en ... Sĩ Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 1:1

39e minuut.
Čmeral is nu in balbezit. Čmeral passt de bal met de wreef. Gray geeft een hoge lob. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Latrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrias geeft een lange en hoge pass. Dundáček probeert de bal met de borst te controleren. Madow bereikt de bal nog maar net als eerste. Madow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szaleniec passt de bal met de wreef. Vlădoiu is nu in balbezit. Solichin begaat een overtreding. Solichin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 51%, Leicester City F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 1:1

49e minuut.
Szaleniec passt de bal zonder na te denken. Kaputa verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Koukakis met een snelle inworp. Gray rent richting de bal. Tsiligiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiligiridis geeft een lange en hoge pass. Sĩ Hoàng bokst de bal weg.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Čmeral de bal onder controle te krijgen. Daras is nu in balbezit. Daras passt de bal in één keer door. Karagounis geeft de bal voor. Duberry krijgt zijn hoofd ertegen. Sĩ Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madow rent richting de bal. Madow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 2:1

69e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal in één keer door. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Przaśniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Koukakis begaat een overtreding. Koukakis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Latrias is nu in balbezit. Latrias passt de bal zonder na te denken. Karagounis probeert naar een medespeler te passen. Tsiligiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiligiridis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Madow geeft een lange en hoge pass. Skylakos is nu in balbezit. Karagounis onderschept slim de pass. Duberry rent richting de bal. Duberry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński geeft een hoge lob. Daras speelt de bal door. Karagounis heeft problemen om de bal te vangen. Karagounis geeft een lange en hoge pass. Sĩ Hoàng bokst de bal weg. Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Duberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 39%, Leicester City F.C 61%.
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Leicester City F.C 3:1