Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos 13 Pao Kalamatas
Normal Tactiek gior352
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Prokopiou met een sublieme pass. Csigér heeft problemen om de bal te vangen. Csigér passt de bal met de wreef. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Csigér is nu in balbezit. Csigér passt de bal in één keer door. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla schiet op doel. Ioannidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:1

4e minuut.
Anatolakis speelt de bal door. Trung Tùng geeft een hoge lob. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla schiet op doel. Ioannidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:2

6e minuut.
Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Prokopiou is nu in balbezit. Prokopiou draait met de bal, schiet en ... Paparounas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csigér zal de hoekschop nemen. Prokopiou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:3

9e minuut.
Kaltsas onderschept slim de pass. Kaltsas geeft een hoge lob. Paler kopt de bal weg. Csigér geeft een lange en hoge pass. Prokopiou maakt een snoekduik en kopt de bal. Ioannidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hidalgo Morilla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:4

15e minuut.
Cane passt de bal in één keer door. Ioannidis speelt de bal door. Cane kopt de bal weg. Prokopiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopiou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng geeft de bal voor. Csigér speelt de bal door. Cane geeft een lange en hoge pass. Ioannidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:5

20e minuut.
Anatolakis kan de bal niet met de borst controleren. Prokopiou rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Anatolakis ... Strafschop! Directe rode kaart, Anatolakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anatolakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Prokopiou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prokopiou kan niet meer verder spelen. Malik komt het veld opgelopen. Hidalgo Morilla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cane controleert de bal met de borst. Pratsinakis is nu in balbezit. Cane verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão rent richting de bal. Pimpão geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik onderschept slim de pass. Malik met een sublieme pass. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... Ioannidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vragalas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pimpão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimpão passt de bal zonder na te denken. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:6

28e minuut.
Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla is nu in balbezit. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... Paparounas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioannidis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:7

30e minuut.
Csigér kopt de bal weg. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap. Paparounas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:8

33e minuut.
Hidalgo Morilla met een sublieme pass. Csigér rent richting de bal. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla schiet op doel. Ioannidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:9

37e minuut.
Daar is Trung Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Tùng probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap. Ioannidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:10

41e minuut.
Trung Tùng controleert de bal met de borst. Karaiskakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Tùng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hidalgo Morilla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ioannidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:11

42e minuut.
Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Csigér met een sublieme pass. Cane probeert de bal aan de voet te houden. Malik is nu in balbezit. Malik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:12

44e minuut.
Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Cane is nu in balbezit. Cane passt de bal met de wreef. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kaltsas met een harde bal richting middenveld. Pratsinakis controleert de bal met de borst. Cane geeft een hoge lob. Hidalgo Morilla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos 13 90%, Pao Kalamatas 10%.
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:12

46e minuut.
del Pino is nu in balbezit. del Pino geeft een hoge lob. Karaiskakis heeft problemen om de bal te vangen. Malik rent richting de bal. Malik haalt uit met een fantastische trap. Ioannidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:13

48e minuut.
Malik passt de bal in één keer door. Csigér is nu in balbezit. Csigér geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hidalgo Morilla de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Hidalgo Morilla met een sublieme pass. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão speelt de bal door. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trung Tùng geeft de bal voor. Klungelig pakt Csigér de bal. Csigér passt de bal zonder na te denken. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ioannidis trapt de bal weg van het doel. Pimpão is nu in balbezit. Pimpão speelt de bal door. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cane kopt de bal weg. Malik probeert de bal met de borst te controleren. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo Morilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malik rent richting de bal. Malik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:14

56e minuut.
Malik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stroh komt het veld opgelopen. Pratsinakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazonakis de bal. Stroh is nu in balbezit. Klungelig pakt Stroh de bal. Stroh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:15

59e minuut.
Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een lange en hoge pass. Cane rent richting de bal. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cane passt de bal zonder na te denken. Stroh is nu in balbezit. Stroh geeft een lange en hoge pass. Hidalgo Morilla heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo Morilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:16

64e minuut.
Pimpão geeft een lange en hoge pass. Daar is Paparounas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel. Kaltsas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trung Tùng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csigér is nu in balbezit. Csigér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:17

66e minuut.
Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla is nu in balbezit. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... Ioannidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:18

67e minuut.
Trung Tùng met een sublieme pass. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:19

69e minuut.
Csigér probeert de bal met de borst te controleren. Csigér met een sublieme pass. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap. Kaltsas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trung Tùng met de inworp. Stroh is nu in balbezit. Stroh geeft een lange en hoge pass. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng met een sublieme pass. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla is nu in balbezit. Hidalgo Morilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:20

76e minuut.
Pimpão geeft de bal voor. Csigér is nu in balbezit. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... Ioannidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:21

79e minuut.
Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh is nu in balbezit. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:22

80e minuut.
Paparounas verovert de bal door een tackle van achteren. Paparounas geeft een lange en hoge pass. Fehgerl probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... Ioannidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaltsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel. Paparounas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vragalas is nu in balbezit. Hidalgo Morilla onderschept slim de pass. Hidalgo Morilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaltsas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:23

84e minuut.
Fehgerl geeft een hoge lob. Stroh is nu in balbezit. Hidalgo Morilla is nu in balbezit. Stroh rent richting de bal. Stroh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Stroh de bal. Stroh speelt de bal door. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidalgo Morilla de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cane kopt de bal weg. Trung Tùng is nu in balbezit. Trung Tùng passt de bal in één keer door. Hidalgo Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo Morilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:24

90e minuut.
Klungelig pakt Kaltsas de bal. Csigér rent richting de bal. Csigér speelt de bal door. Hidalgo Morilla rent richting de bal. Hidalgo Morilla schiet op doel. Ioannidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos 13 86%, Pao Kalamatas 14%.
Panathinaikos 13 - Pao Kalamatas 0:25