Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100 rabh ravi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Lokhande met een sublieme pass. Rebani is nu in balbezit. Randhawa rent richting de bal. Randhawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sumon de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
100 rabh - ravi 1:0

29e minuut.
Anant onderschept slim de pass. Anant passt de bal zonder na te denken. Prassana geeft de bal voor. Sarangarajan is nu in balbezit. Sarangarajan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Prassana speelt de bal door. Roshni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roshni geeft een hoge lob. Sajeev heeft problemen om de bal te vangen. Sarangarajan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 58%, ravi 42%.
100 rabh - ravi 1:0

48e minuut.
Sajeev heeft problemen om de bal te vangen. Natterraja verovert de bal door een tackle van achteren. Natterraja speelt de bal door. Rege rent richting de bal. Rege draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daruka geeft een lange en hoge pass. Chittoor heeft problemen om de bal te vangen. Sreevijayan begaat een overtreding. Sreevijayan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sreevijayan rent richting de bal. Sreevijayan geeft de bal voor. Roshni rent richting de bal. Daar is Roshni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roshni geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lokhande met een sublieme pass. Rebani rent richting de bal. Prassana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prassana krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Randhawa probeert de bal aan de voet te houden. Rebani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebani passt de bal met de wreef. Daar is Randhawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randhawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sajeev geeft een lange en hoge pass. Randhawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchika maakt een afschuwelijke overtreding. Ruchika krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100 rabh 62%, ravi 38%.
100 rabh - ravi 1:0