Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warriors 1 JBJRJD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Saswata passt de bal met de wreef. Nashier is nu in balbezit. Nashier passt de bal met de wreef. Vasudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasudev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Suriyaprakash passt de bal zonder na te denken. Saswata rent richting de bal. Kellerafa onderschept slim de pass. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap. Qamar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lavanya met een sublieme pass. Saswata rent richting de bal. Saswata passt de bal in één keer door. Nashier heeft problemen om de bal te vangen. Nashier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors 1 - JBJRJD 0:1

33e minuut.
Lavanya verovert de bal door een tackle van achteren. Lavanya passt de bal zonder na te denken. Qamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerafa verovert de bal door een tackle van achteren. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 50%, JBJRJD 50%.
Warriors 1 - JBJRJD 0:1

46e minuut.
Nashier rent richting de bal. Suriyaprakash verovert de bal door een tackle van achteren. Saswata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suriyaprakash moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Suriyaprakash kan niet meer verder spelen. Koluthungan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gadepalli is nu in balbezit. Nashier verovert de bal door een tackle van achteren. Nashier passt de bal met de wreef. Vasudev rent richting de bal. Vasudev haalt uit met een fantastische trap. Sujeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lavanya speelt de bal door. Kellerafa rent richting de bal. Koluthungan rent richting de bal. Koluthungan schiet op doel. Virasana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Prabir is nu in balbezit. Prabir met een sublieme pass. Bhupendra rent richting de bal. Kellerafa rent richting de bal. Kellerafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warriors 1 - JBJRJD 1:1

72e minuut.
Seetharaman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiruvengadathan met de inworp. Vasudev is nu in balbezit. Vasudev draait met de bal, schiet en ... Sujeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors 1 57%, JBJRJD 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warriors 1 - JBJRJD 1:1