Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravindranath bragil
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Podury bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhusudhana onderschept slim de pass. Madhusudhana passt de bal in één keer door. Ibrebru is nu in balbezit. Ibrebru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Markendaya verovert de bal door een tackle van achteren. Madhusudhana verovert de bal door een tackle van achteren. Madhusudhana passt de bal zonder na te denken. Ibrebru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrebru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ravikanth rent richting de bal. Rakshit onderschept slim de pass. Rakshit speelt de bal door. Aron rent richting de bal. Aron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ravikanth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kampan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Podury bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhusudhana verovert de bal door een tackle van achteren. Madhusudhana speelt de bal door. Ibrebru is nu in balbezit. Ibrebru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Manyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrebru is nu in balbezit. Ibrebru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravindranath - bragil 1:0

39e minuut.
Ibrebru draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hrishikesh de bal. Markendaya is nu in balbezit. Ibrebru verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrebru draait met de bal, schiet en ... Keshav bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravindranath 72%, bragil 28%.
Ravindranath - bragil 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravindranath 57%, bragil 43%.
Ravindranath - bragil 1:0