Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indian solgers Ichapur Cornerstones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sivaprakasam bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasant is nu in balbezit. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Sthanumurthy is nu in balbezit. Sthanumurthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:1

10e minuut.
Vasant bereikt de bal nog maar net als eerste. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Subas geeft een lange en hoge pass. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manju trapt de bal weg van het doel. Avanindra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chandrasekharan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandrasekharan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Subas onderschept slim de pass. Subas probeert naar een medespeler te passen. Purushottam speelt de bal door. Sthanumurthy is nu in balbezit. Sthanumurthy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Subas rent richting de bal. Subas geeft een hoge lob. Avanindra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:2

32e minuut.
Purushottam met een sublieme pass. Sthanumurthy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivatma. Vivatma krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Avanindra heeft problemen om de bal te vangen. Subas verovert de bal door een tackle van achteren. Subas passt de bal zonder na te denken. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 54%, Ichapur Cornerstones 46%.
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:3

75e minuut.
Pattabhiraman geeft de bal voor. Daar is Mohit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandrasekharan is nu in balbezit. Chandrasekharan draait met de bal, schiet en ... Kolala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Purushottam is nu in balbezit. Purushottam speelt de bal door. Vivatma rent richting de bal. Sthanumurthy verovert de bal door een tackle van achteren. Sthanumurthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sajid onderschept slim de pass. Sajid speelt de bal door. Klungelig pakt Subas de bal. Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indian solgers 41%, Ichapur Cornerstones 59%.
Indian solgers - Ichapur Cornerstones 0:4