Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indias BLASTERS non
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mittur geeft een hoge lob. Inworp. Nachik met een snelle inworp. Mrudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrudaya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rupa probeert de bal aan de voet te houden. Nandkeolyar is nu in balbezit. Nachik begaat een overtreding. Nandkeolyar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nandkeolyar kan niet meer verder spelen. Himani komt het veld opgelopen. Rupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sophia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amitabh rent richting de bal. Amitabh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sthanumurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sthanumurthy met een sublieme pass. Himani heeft problemen om de bal te vangen. Teerth is nu in balbezit. Teerth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indias BLASTERS - non 0:1

25e minuut.
Sophia geeft een hoge lob. Mrudaya kopt de bal weg. Mittur is nu in balbezit. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lokhande geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurapati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadamuddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadamuddi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indias BLASTERS 53%, non 47%.
Indias BLASTERS - non 0:1

53e minuut.
Amitabh is nu in balbezit. Amitabh schiet op doel. Klungelig pakt Cherupara de bal. Vaishnavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaishnavi geeft de bal voor. Paal! Vijayakumar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sthanumurthy met een sublieme pass. Teerth is nu in balbezit. Abhinav is nu in balbezit. Teerth verovert de bal door een tackle van achteren. Teerth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Rupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrudaya rent richting de bal. Mrudaya passt de bal zonder na te denken. Teerth bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerth draait met de bal, schiet en ... Uppuluri bokst de bal weg.

85e minuut.
Nilu kopt de bal weg. Daar is Himani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrudaya is nu in balbezit. Mrudaya schiet op doel. Abhinav heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indias BLASTERS - non 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indias BLASTERS 61%, non 39%.
Indias BLASTERS - non 0:2
non