Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SB CLUB desi haryana
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Kaikini passt de bal met de wreef. Madugula bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakraborty is nu in balbezit. Madugula onderschept slim de pass. Madugula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SB CLUB - desi haryana 1:0

16e minuut.
Kaikini rent richting de bal. Kaikini passt de bal met de wreef. Daar is Harikrishnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vasi kopt de bal weg. Ramprakash is nu in balbezit. Ghosal onderschept slim de pass. Ghosal geeft een lange en hoge pass. Madugula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ramchandra is nu in balbezit. Kartikeya begaat een overtreding. Ramchandra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramprakash met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Harikrishnan de bal. Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vasi passt de bal zonder na te denken. Ramprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramprakash geeft een hoge lob. Pinak is nu in balbezit. Pinak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kurinji rent richting de bal. Kurinji passt de bal zonder na te denken. Varati is nu in balbezit. Pinak verovert de bal door een tackle van achteren. Pinak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SB CLUB - desi haryana 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SB CLUB 58%, desi haryana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SB CLUB - desi haryana 1:1

79e minuut.
Kaikini is nu in balbezit. Kaikini geeft een hoge lob. Daar is Vasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghosal rent richting de bal. Ghosal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SB CLUB - desi haryana 2:1

88e minuut.
Ghosal probeert naar een medespeler te passen. Prafull bereikt de bal nog maar net als eerste. Prafull speelt de bal door. Pinak rent richting de bal. Pinak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SB CLUB 58%, desi haryana 42%.
SB CLUB - desi haryana 2:1