Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
desi haryana YOGI XII
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Vajipeyajula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krishnamurthy. Vajipeyajula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chakraborty met een snel genomen vrije trap. Kavi heeft problemen om de bal te vangen. Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak draait met de bal, schiet en ... Avanindra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
desi haryana - YOGI XII 1:0

27e minuut.
Vajipeyajula verovert de bal door een tackle van achteren. Vajipeyajula met een sublieme pass. Shomik rent richting de bal. Ramchandra onderschept slim de pass. Ramchandra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desi haryana 46%, YOGI XII 54%.
desi haryana - YOGI XII 1:0

48e minuut.
Prafull geeft de bal voor. Kavi kopt de bal weg. Daar is Krishnamurthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajipeyajula is nu in balbezit. Vajipeyajula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Radhabinod geeft een lange en hoge pass. Ramchandra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chakraborty rent richting de bal. Chakraborty schiet op doel. Vajipeyajula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ramprakash is nu in balbezit. Srijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakraborty begaat een overtreding. Chakraborty krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Sathasivam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vikriti is nu in balbezit. Met opzet legt Prafull zijn tegenspeler op de grond. Prafull krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desi haryana 46%, YOGI XII 54%.
desi haryana - YOGI XII 1:0