Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCK STARS FC sanju 11
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Jayaram rent richting de bal. Jayaram geeft een hoge lob. Pahad kopt de bal weg. Murty is nu in balbezit. Murty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rajal heeft problemen om de bal te vangen. Yogendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadevara verovert de bal door een tackle van achteren. Rajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajal draait met de bal, schiet en ... Pawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCK STARS FC - sanju 11 0:1

22e minuut.
Suryadevara probeert naar een medespeler te passen. Prabodh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabodh passt de bal in één keer door. Rajal is nu in balbezit. Rajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sawardekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawardekar passt de bal zonder na te denken. Constantine rent richting de bal. Murty verovert de bal door een tackle van achteren. Murty draait met de bal, schiet en ... Nitesha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROCK STARS FC - sanju 11 1:1

34e minuut.
Prabodh verovert de bal door een tackle van achteren. Prabodh passt de bal in één keer door. Rajal is nu in balbezit. Rajal schiet op doel. Sitha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ramprasad rent richting de bal. Phani probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Suchin met een snelle inworp. Rajal geeft een lange en hoge pass. Nitesha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 51%, sanju 11 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCK STARS FC - sanju 11 1:1

48e minuut.
Rajal rent richting de bal. Suchin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narayanswami. Suchin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suchin kan niet meer verder spelen. Ramasubraman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sawardekar verovert de bal door een tackle van achteren. Sawardekar speelt de bal door. Gomes is nu in balbezit. Murty verovert de bal door een tackle van achteren. Murty schiet op doel. Nitesha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Yogendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yogendra geeft een lange en hoge pass. Pahad kopt de bal weg. Murty is nu in balbezit. Murty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Thirunavu met een sublieme pass. Chandiramani is nu in balbezit. Chandiramani passt de bal in één keer door. Rajal rent richting de bal. Rajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 50%, sanju 11 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCK STARS FC - sanju 11 1:1