Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
volcono wizzards desi haryana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Ramaswamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinak is nu in balbezit. Ramaswamy is nu in balbezit. Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nachiketa met een sublieme pass. Kurinji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurinji speelt de bal door. Pinak is nu in balbezit. Pinak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - desi haryana 0:1

30e minuut.
Podury is nu in balbezit. Podury geeft een lange en hoge pass. Sathasivam is nu in balbezit. Sarat onderschept slim de pass. Sarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daar is Sivaraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurinji onderschept slim de pass. Kurinji met een sublieme pass. Pinak rent richting de bal. Pinak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Prafull passt de bal met de wreef. Nachiketa is nu in balbezit. Kurinji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurinji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volcono wizzards 69%, desi haryana 31%.
volcono wizzards - desi haryana 0:1

50e minuut.
Paresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Paresh geeft een hoge lob. Pinak rent richting de bal. Pinak schiet op doel. Ramaswamy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - desi haryana 0:2

53e minuut.
Nachiketa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachiketa geeft een hoge lob. Emankum kopt de bal weg. Sarat rent richting de bal. Sarat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ramprakash met een snelle inworp. Paresh is nu in balbezit. Paresh passt de bal met de wreef. Pinak rent richting de bal. Pinak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pinak rent richting de bal. Pinak passt de bal zonder na te denken. Nachiketa rent richting de bal. Kurinji verovert de bal door een tackle van achteren. Kurinji schiet op doel. Manjusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ramprakash is nu in balbezit. Sarat verovert de bal door een tackle van achteren. Sarat met een sublieme pass. Sivaraman rent richting de bal. Sivaraman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sivaraman is nu in balbezit. Prafull bereikt de bal nog maar net als eerste. Prafull probeert naar een medespeler te passen. Chakrabarti rent richting de bal. Chakrabarti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pramesh speelt de bal door. Sreeram rent richting de bal. Sreeram passt de bal zonder na te denken. Sarat is nu in balbezit. Sarat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - desi haryana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volcono wizzards 49%, desi haryana 51%.
volcono wizzards - desi haryana 1:2