Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bad guys ROCK STARS FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bhanuprasad probeert naar een medespeler te passen. Vedula rent richting de bal. Vedula passt de bal met de wreef. Kondapalli rent richting de bal. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - ROCK STARS FC 1:0

19e minuut.
Sawardekar probeert naar een medespeler te passen. Tickoo rent richting de bal. Subhaga begaat een overtreding. Subhaga krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Subhendu geeft de bal voor. Inworp. Vedula met een snelle inworp. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bhanuprasad passt de bal zonder na te denken. Saxena rent richting de bal. Saxena passt de bal met de wreef. Kondapalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bad guys 40%, ROCK STARS FC 60%.
bad guys - ROCK STARS FC 1:0

55e minuut.
Ishwar verovert de bal door een tackle van achteren. Ishwar geeft een hoge lob. Saxena speelt de bal door. Kondapalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tickoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayaram onderschept slim de pass. Jayaram met een sublieme pass. Subhaga is nu in balbezit. Subhaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bad guys - ROCK STARS FC 1:1

79e minuut.
Yogendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhanuprasad onderschept slim de pass. Jayaram is nu in balbezit. Bhanuprasad verovert de bal door een tackle van achteren. Bhanuprasad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bad guys 35%, ROCK STARS FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bad guys - ROCK STARS FC 1:1