Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sanju 11 desi haryana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Suryadevara passt de bal met de wreef. Rajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajal schiet op doel. Vasi probeert de bal aan de voet te houden. Nagarajan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanju 11 - desi haryana 1:0

19e minuut.
Chakraborty geeft een lange en hoge pass. Pinak kopt de bal weg. Ramprasad rent richting de bal. Kurinji onderschept slim de pass. Kurinji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ramprakash geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narayanswami met een snelle inworp. Daar is Suryadevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryadevara haalt uit met een fantastische trap. Nagarajan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kathiravan kan de bal niet met de borst controleren. Radhabinod bereikt de bal nog maar net als eerste. Radhabinod speelt de bal door. Pinak is nu in balbezit. Pinak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sanju 11 - desi haryana 1:1

37e minuut.
Kathiravan kopt de bal weg. Gomes controleert de bal met de borst. Pinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinak haalt uit met een fantastische trap. Nitesha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kathiravan geeft de bal voor. Chakraborty bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakraborty passt de bal zonder na te denken. Pinak rent richting de bal. Pinak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanju 11 48%, desi haryana 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanju 11 - desi haryana 1:1

47e minuut.
Thirunavu speelt de bal door. Kathiravan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Constantine de bal. Pinak rent richting de bal. Pinak schiet op doel. Nitesha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanju 11 53%, desi haryana 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanju 11 - desi haryana 1:1