Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
volcono wizzards bad guys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Saxena verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena met een sublieme pass. Kondapalli is nu in balbezit. Kondapalli schiet op doel. Manjusha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - bad guys 0:1

19e minuut.
Ramaprasad geeft een hoge lob. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaraman rent richting de bal. Saxena onderschept slim de pass. Saxena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadivelu met de inworp. Saxena geeft een lange en hoge pass. Vedula rent richting de bal. Vedula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - bad guys 0:2

22e minuut.
Sarat met een sublieme pass. Klungelig pakt Chakrabarti de bal. Saxena onderschept slim de pass. Saxena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Ishwar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarat onderschept slim de pass. Chakrabarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakrabarti haalt uit met een fantastische trap. Prashun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sivaraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli onderschept slim de pass. Ramaswamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli verovert de bal door een tackle van achteren. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volcono wizzards 67%, bad guys 33%.
volcono wizzards - bad guys 0:2

51e minuut.
Sivaraman is nu in balbezit. Sivaraman speelt de bal door. Nachiketa rent richting de bal. Saxena is nu in balbezit. Saxena geeft een lange en hoge pass. Manjusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prashun trapt de bal weg van het doel. Nachiketa rent richting de bal. Bhanuprasad verovert de bal door een tackle van achteren. Bhanuprasad passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tickoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Saxena de bal. Saxena speelt de bal door. Kondapalli heeft problemen om de bal te vangen. Kondapalli draait met de bal, schiet en ... Manjusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - bad guys 0:3

86e minuut.
Saxena haalt uit met een fantastische trap. Ramaswamy kopt de bal weg. Daar is Nachiketa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saxena verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
volcono wizzards - bad guys 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volcono wizzards 63%, bad guys 37%.
volcono wizzards - bad guys 0:4