Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCK STARS FC desi haryana
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Ramprakash geeft een lange en hoge pass. Kurinji is nu in balbezit. Jayaram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayaram krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yogendra rent richting de bal. Kurinji onderschept slim de pass. Kurinji passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinak de bal. Pinak draait met de bal, schiet en ... Pawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jayaram speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emankum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radhabinod rent richting de bal. Radhabinod geeft een lange en hoge pass. Pawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 69%, desi haryana 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCK STARS FC - desi haryana 0:0

75e minuut.
Radhabinod speelt de bal door. Pinak is nu in balbezit. Sitha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pinak kan niet meer verder spelen. Vajipeyajula komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurinji neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sitha is nu in balbezit. Vajipeyajula is nu in balbezit. Akpele rent richting de bal. Vajipeyajula onderschept slim de pass. Vajipeyajula draait met de bal, schiet en ... Pawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Akpele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajipeyajula is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Emankum verovert de bal door een tackle van achteren. Prafull rent richting de bal. Prafull geeft een lange en hoge pass. Vajipeyajula rent richting de bal. Vajipeyajula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kurinji passt de bal in één keer door. Vajipeyajula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vajipeyajula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurinji zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 65%, desi haryana 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCK STARS FC - desi haryana 0:0