Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sanju 11 bad guys
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Ramprasad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saxena verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena passt de bal zonder na te denken. Kondapalli rent richting de bal. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Thirunavu speelt de bal door. Suryadevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickoo onderschept slim de pass. Rajal is nu in balbezit. Rajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Saxena de bal. Thirunavu rent richting de bal. Thirunavu probeert naar een medespeler te passen. Rajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajal schiet op doel. Prashun bokst de bal weg.

14e minuut.
Bhanuprasad onderschept slim de pass. Bhanuprasad speelt de bal door. Kondapalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena is nu in balbezit. Saxena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ramprasad onderschept slim de pass. Ramprasad met een sublieme pass. Phani is nu in balbezit. Saxena verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Suryadevara passt de bal in één keer door. Saxena rent richting de bal. Saxena met een sublieme pass. Kondapalli rent richting de bal. Kondapalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nitesha probeert naar een medespeler te passen. Bhanuprasad kopt de bal weg. Kondapalli is nu in balbezit. Kondapalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli rent richting de bal. Thirunavu verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena verovert de bal door een tackle van achteren. Saxena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanju 11 44%, bad guys 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanju 11 - bad guys 0:0

56e minuut.
Ramaprasad passt de bal in één keer door. Rajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhanuprasad is nu in balbezit. Rajal rent richting de bal. Rajal haalt uit met een fantastische trap. Prashun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bhanuprasad speelt de bal door. Vedula rent richting de bal. Phani speelt de bal door. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena draait met de bal, schiet en ... Nitesha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ramprasad geeft een lange en hoge pass. Narayanswami is nu in balbezit. Narayanswami speelt de bal door. Rajal rent richting de bal. Rajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Narayanswami rent richting de bal. Ishwar onderschept slim de pass. Ishwar geeft een lange en hoge pass. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ishwar geeft de bal voor. Vadivelu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kondapalli de bal onder controle te krijgen. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena haalt uit met een fantastische trap. Nitesha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanju 11 42%, bad guys 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanju 11 - bad guys 0:0