Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCK STARS FC SB CLUB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Shaban is nu in balbezit. Shaban geeft een hoge lob. Daar is Suchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajal rent richting de bal. Rajal schiet op doel. Manjari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kartikeya passt de bal zonder na te denken. Kaikini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaikini passt de bal met de wreef. Madugula bereikt de bal nog maar net als eerste. Madugula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maddukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddukuri speelt de bal door. Madugula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaikini is nu in balbezit. Kaikini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Suchin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaikini de bal. Kaikini passt de bal zonder na te denken. Daar is Madugula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madugula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 54%, SB CLUB 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROCK STARS FC - SB CLUB 0:0

48e minuut.
Shaban rent richting de bal. Rajal onderschept slim de pass. Rajal speelt de bal door. Sawardekar rent richting de bal. Sawardekar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Suchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghosal is nu in balbezit. Ghosal geeft de bal voor. Madugula is nu in balbezit. Madugula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Subhendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaikini onderschept slim de pass. Kaikini met een sublieme pass. Madugula rent richting de bal. Madugula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Seshadri passt de bal met de wreef. Kaikini is nu in balbezit. Kaikini passt de bal zonder na te denken. Madugula bereikt de bal nog maar net als eerste. Madugula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROCK STARS FC - SB CLUB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCK STARS FC 57%, SB CLUB 43%.
ROCK STARS FC - SB CLUB 0:1