Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raghav singla Arsenal XI
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Manjunath bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duvvoori. Manjunath raakt geblesseerd tijdens het duel. Manjunath zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shashwat rent richting de bal. Shashwat geeft een hoge lob. Manjunath kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nitesha geeft de bal voor. Shaban rent richting de bal. Siddhi maakt een afschuwelijke overtreding. Siddhi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Tapas is nu in balbezit. Tapas geeft een lange en hoge pass. Ramachandran kan de bal niet met de borst controleren. Ramjee rent richting de bal. Ramjee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
raghav singla - Arsenal XI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raghav singla 47%, Arsenal XI 53%.
raghav singla - Arsenal XI 1:0

49e minuut.
Duvvoori heeft problemen om de bal te vangen. Manjunath verovert de bal door een tackle van achteren. Manjunath geeft een hoge lob. Shashwat rent richting de bal. Shashwat schiet op doel. Charanjithkumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raghav singla - Arsenal XI 2:0

64e minuut.
Nitesha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shukla controleert de bal met de borst. Lokprakash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lokprakash krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tapas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Manjunath de bal onder controle te krijgen. Manivanan is nu in balbezit. Ramjee verovert de bal door een tackle van achteren. Ramjee haalt uit met een fantastische trap. Charanjithkumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Prakash is nu in balbezit. Prakash geeft de bal voor. Manivanan controleert de bal met de borst. Ramjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramjee draait met de bal, schiet en ... Charanjithkumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
raghav singla - Arsenal XI 3:0

78e minuut.
Arvind verovert de bal door een tackle van achteren. Arvind met een sublieme pass. Jyothsna speelt de bal door. Matsendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsendra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Manjunath is nu in balbezit. Manjunath met een sublieme pass. Pratima met een sublieme pass. Lokprakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokprakash schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Pratima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapas passt de bal in één keer door. Ramjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramjee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raghav singla 40%, Arsenal XI 60%.
raghav singla - Arsenal XI 3:0