Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Illuminatti fireboys
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Sughavanam rent richting de bal. Revati maakt een afschuwelijke overtreding. Sughavanam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sughavanam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kambli is nu in balbezit. Kambli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Srini heeft problemen om de bal te vangen. Sughavanam met een sublieme pass. Saraf met een sublieme pass. Casagranda rent richting de bal. Casagranda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Illuminatti 46%, fireboys 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Illuminatti - fireboys 0:0

46e minuut.
Kambli rent richting de bal. Casagranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhanam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santhanam krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Streubert rent richting de bal. Revati onderschept slim de pass. Revati met een sublieme pass. Klungelig pakt Manprasad de bal. Manprasad draait met de bal, schiet en ... Palanirajan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Illuminatti - fireboys 0:1

55e minuut.
Shalaby geeft de bal voor. Inworp. Vallath met een snelle inworp. Srini rent richting de bal. Srini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Srini onderschept slim de pass. Srini passt de bal zonder na te denken. Manprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Manprasad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Illuminatti - fireboys 0:2

73e minuut.
Saraf controleert de bal met de borst. Vallath verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casagranda. Casagranda krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gurijala rent richting de bal. Revati verovert de bal door een tackle van achteren. Gurijala begaat een overtreding. Gurijala krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Visala kopt de bal weg. Casagranda rent richting de bal. Casagranda speelt de bal door. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap. Sadaram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Illuminatti - fireboys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Illuminatti 46%, fireboys 54%.
The Illuminatti - fireboys 1:2