Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haryana Hurricanes piku
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Avanish passt de bal zonder na te denken. Anshul bereikt de bal nog maar net als eerste. Anshul passt de bal zonder na te denken. Daar is Sowrirajan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anshul onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Sowrirajan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mona bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowrirajan verovert de bal door een tackle van achteren. Gowravaram rent richting de bal. Gowravaram haalt uit met een fantastische trap. Bhuvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Haryana Hurricanes - piku 1:0

32e minuut.
Nigam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigam passt de bal met de wreef. Rajrajan met een sublieme pass. Vishwas rent richting de bal. Vishwas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bhuvan trapt de bal weg. Rajrajan kopt de bal weg. Mewalal heeft problemen om de bal te vangen. Vishwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Avanish is nu in balbezit. Rajrajan verovert de bal door een tackle van achteren. Rajrajan probeert naar een medespeler te passen. Vishwas is nu in balbezit. Vishwas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haryana Hurricanes 49%, piku 51%.
Haryana Hurricanes - piku 1:0

47e minuut.
Thandray met een snelle inworp. Avanish rent richting de bal. Avanish passt de bal zonder na te denken. Sowrirajan rent richting de bal. Sowrirajan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Haryana Hurricanes - piku 2:0

61e minuut.
Nigam rent richting de bal. Vishwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nigam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nigam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vishwas raakt geblesseerd tijdens het duel. Mona wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ghemawat rent richting de bal. Ghemawat geeft een hoge lob. Vishwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas schiet op doel. Visala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haryana Hurricanes 55%, piku 45%.
Haryana Hurricanes - piku 2:0